Published On: Čet, tra 24th, 2014

Ptica na žici ili kroz nju

Čudesna transformacija prenošenja strasti može biti poredana na nekoliko nivoa.
Sad da li je veći gušt kada vas netko oduzme pogledom i glasom ili dodirom, to ovisi vjerojatno o trenutnoj inspiraciji.
Kombinacija jednog trećeg i drugog bila bi idealna ali da je ima svi bi hodali sa pogledom koji cakli. Sada bi moj kolega rekao ma daj pretjeruješ pa nije ta kemija pokretač svega. Ne, nego se palimo na benzin. Mislim ono, ok neko ne voli igre, ne voli začine, ali voli pojesti juhu. Ponekad treba postepeno nekog pripremati na nove okuse i tu i tamo nešto nježno dodati.
bukowskiOči znamo odrade svoje i tu je sve jasno ili upadaš u azimut ili ne. Ruke prepoznaju puteve, gotovo uvijek. No, ono što fascinira je moć glasa i mašte koja nas odvede puno više nego ovo prije. Naravno nije opravdano i samo može biti trenutni fitilj ako sa osobom još niste uspostavili vizualni kontakt ali ako već znate otprilike brazde i sitne nedostatke i prekrasne dostatke na nečijem tijelu stvar je puno žešća kao začin, pa čak bi se usudila reći i od jedne žlice vegete na kraju.
Drugi pozvani koji bi mi tu kontrirao je moj drugi kolega koji je zapravo mjesecima imao razloga buditi se sretan, zbog jednog glasa i mašte.  Na kraju kada su se vidjeli totalno suprotno prosjeku i previđanjima, svidjeli  su se jedno drugom. Još uvijek se sviđaju, koliko ja znam. Samo mislim da ih je sada čak i troje.
Eto ne mora sve biti totalno isključivo ili neisključivo. I sve je stvar izbora. Netko voli biti sakriven u toj žici, netko voli žicu koristiti kao začin, a neko jednostavno se tu nađe i iskoristi trenutak kao i svaki drugi.
Zadovoljstva se ionako zalijepe za nas kroz sva čula, i nije nužno da se baš morate s nekim dodirnuti da bi ga osjetili, kao naravno da nije nužno da nekog osjetite ako ste se sa njime dodirnuli.

Telefon, poruka ili dodir samo je varijanta gušta, a ona ionako ima za cilj gušt.