Published On: Pon, srp 28th, 2014

Najvažnija sporedna stvar na svijetu ! Počelo je počelo !!!!

Screenshot_2Poštovani čitatelji vCB Saniell kroči i u sportske vode. Kažu da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu. Ovih dana odlučili smo se okrenuti sportu i pratiti tu sporednu a opet najvažniju stvar na svijetu. Da stvar bude zanimljivija nećemo se baviti stvarnim ligama i prepričavati priče o recimo Dinamu, Mamićima, Šukerima ili bilo kojoj drugoj nogometnoj eliti u Hrvata.

Odlučili smo se za virtualni pristup pa je vCB Saniell odlučio na jednom online manageru pokrenuti svoju ligu i krenuti u virtualne sportske vode. U koliko ste nas pratili na Facebook-u mogli ste vidjeti da pozivamo nove virtualne managere da nam se pridruže i budu dio vCB nogometne lige.

Screenshot_1Ovim člankom postavljamo nove standarde na našem portalu i biti ćete upoznati sa situacijom unutar same lige. Manageri će ostati anonimni ali će se imena njihovih klubova te njihovih igraća provlačiti kroz naš portal poslije svakog kola.

U kratko:

  • Tablica vCB Lige
  • Lista asistenata
  • Lista strijelaca
  • Liste novih transfera unutar lige

Večeras su osnovane vCB A1 Liga i vCB A2 Liga.

Klubovi koji će se u prvoj službenoj sezoni takmičiti u A1 Ligi su:

Raspored prvog kola:

2014-07-30 20:30

Gruntovec

NK KOLIBRICI

2014-07-30 20:30

BigZ

Hoplites

2014-07-30 20:30

Mali poskoci

NK Manjaca

Klubovi koji će u prvoj sezoni A2 Lige pokušati izboriti prvu ligu su:

Raspored prvog kola:

2014-07-30 20:30

NK Dubilon

Hajduk Split

2014-07-30 20:30

vCB Saniell

MC Street

2014-07-30 20:30

Old School

Armagedon

Sistem odigravanja biti ce 2 utakmice tjedno. I prvu sezonu nećemo odigravati nikakav kup sistem jer će prvenstvo trajati nekih mjesec dana. U drugoj sezoni nadamo se da će biti još zainteresiranih te da čete nam se priključiti i upotpuniti veći broj klubova u natjecanju.

Radi što zanimljivijeg i atraktivnijeg natjecanja zadnja 3 kluba iz A1 Lige imaju mogućnost ispadanja u niži rang dok iz nižeg prva 3 idu u viši rang.

Informacije i novosti vezane za ligu biti će objavljene u budućim vijestima na ovome portalu.

Da stvar bude i zanimljivija u igri postoji mogućnost kladionice koju manageri mogu odigrati i pritom dodatno još zaraditi…