Published On: Sub, kol 23rd, 2014

Car’s and woman’s

Kad bi ste mogli birati izmedju odlicnog auta i zene sta bi ste izabrali? Ili pak da Vam netko prijeti da ce Vam unistiti auto ili ukrasti zenu/djevojku sta biste prije odbranili? 😉

Naime, jedno znanstveno istrazivanje je pokazalo da muskarcu nije uvijek lako odluciti sta bi prije izabrao. Pred odabrane ispwald-nissan-gt-r-black-bison-12-1itanike, postavili su slike dvije vrste zena i slike novca.
Prvi test je bio takav da su ispred muskarce postavili sliku zene i sliku novcanice u isto vrijeme. Morali su izabrati u odredjenom vremenskom periodu, sta bi radje uzeli. Putem elektroda zapisivali su se podaci i reakcije svakg pojedinca.
Drugi test je pak bio takav da su ispred druge skupine ispitanika postavili sliku sexy zene i sliku novcanice. Odluka u odabiru je ovaj put trajala dva do tri puta duze za svakog ispitanika.
Vise od polovice je na kraju odabralo zenu (prednost je ipak imala ”obicna” zena) i ”signal” zadovoljstva je bio duzi i potpuniji od male kolicine muskaraca koji je odabrao novac.

Cesto se cuje kako se muskarci hvale sa time da imaju neodoljiv auto neprocijenljive vrijednosti, a prema zeni se ponesu kao prema necemu jako banalnom. Medjutim, ma koliko auto bio brz, siguran, komotan, kromiran ili metaliziran, ma koliko grijao zimi ili hladio ljeti, ma koliko dobar muzicki sound proizvodio i ma koliko dobar zvuk motora ili auspuha imao, nikad Vam nece dati ono sto zena moze! I za taj zakljucak mi nije potrebno nikakvo istrazivanje. Materijalne vrijednosti su potrosni materijali, lako zamjenivi. Za svaku novu tehnolosku napravu namucit cete se satima i satima na poslu kako bi zaradili novac potreban da to kupite.
dodge_viper_srt10_acr_convertibileZenu je danas isto lako zamjeniti? Pa, mozda je to i istina. I muskarca je danas jako lako zamjeniti. Ali, nisu svi isti. I nije svatko vrijedan naseg vremena niti truda, niti srcanog otkucaja 😉 Kako je nekome sportski Audi nesto neopisivo ”wow” ili pak Nissan GTR “Black Edition”,nekome drugome jedino Dodge Viper ili cak Fico ili Multipla Boldride zaustave dah 😉 Tako niti svaka osoba nam ne ”legne” na isti nacin. I nije svaka ”ona prava” 😉

Zato cijenite zenu koju imate pored sebe ili nastavite paziti i maziti Vas auto sa saznanjem da je ipak to komad zeljeza 😉 Ako mozete imati oboje, eh pa Vi ste pravi sreckovic 🙂
Live Happy 😉