Published On: Sub, ruj 13th, 2014

Kreativan način borbe protiv terorizma

Bliži se 11. rujna, datum već dobro poznat svima.  Manje je, međutim, poznato da se već godinama obljetnica ovog nemilog događaja obilježava pozivom ženama da se skinu do gola i takve nage prošeću ulicama američkih gradova.
„Muslimanima je nedozvoljeno gledati golo tijelo bilo koje žene, osim tijela vlastite supruge. Kao kaznu Kuran predviđa samoubojstvo. Iz ovog razloga mole se sve ženske osobe da gole iziđu iz svojih domova, kako bi iskorjenile teroriste iz svojeg susjedstva. S obzirom da islam ne odobrava ni alkohol, svi muškarci pozvani su da uživaju u pogledu uz gajbu hladne pive, na taj način iskazujući svoj patriotizam“, otprilike stoji u e-mailu koji već godinama puni inboxe američkih građana.
Legenda kaže da je ovu neobičnu tradiciju započeo tadašnji predsjednik Sjedinjenih Država, George Bush. Prava je istina da se jednostavno netko dosjetio zgodne ideje kako uz dobru pivu promatrati gole žene kako šeću ulicom. Sve u svrhu domoljublja i antiterorističke borbe, naravno. Ukoliko se nađete u SAD-u u to vrijeme, preporučujemo da ipak ostanete odjeveni. Ne treba, nadam se, posebno naglašavati da je riječ o šali.

11.September_WTC_thumb

Autor: Selma Subotić

Top Objave & Stranice