Published On: Ned, ruj. 21st, 2014

Two

Na svasta naletim po netu kao i svi Vi. Po mojim kolumnama vec ste naviknuti da citate odredjene teme, pa jos vise mozete shvatiti na sta ja svasta nalecem 😉 Kako neki put priroda moze biti zanimljiva ste vec upoznati. Puno toga smo vidjeli od kako postoji internet i racunalo. Saznali za puno toga, a i kad nas nesto interesira, da li strucno ili cisto informativno i radi zabave, lako dodjemo do informacija. Ipak ovo moje ”otkrice” vrijedno je podijele 😉
Ima 24godine i rodom je iz Amerike. Malo drugih informacija sam nasla u vezi njega, ali puno vise o njegovoj jedinstvenosti. Naime rodio se sa diphalliom. Jedan muskarac na 5,5 miliona se rodi sa tim medicinskim ”stanjem”.

Diphallia je anomalia vezana samo za muske fetuse. I nastupa izmedju 23.eg i 25.og tjedna trudnoce izazvano vjerojatno kemijskim stresom, ozljedom ili neispravnim radom gena koji ometaju pravilnu funkciju repne stanicne mase fetusa kada mezoderma urogenitalnog sinusa odvaja genitalni tuberculum od rektuma i oblikuje penis. Jednostavnije receno, dijete se radja sa dva penisa.
Uz ovo stanje mogu se pojaviti vise disfunkcija i problema kao npr preopterecenje prostate ili bubrega, a u nekim slucajevima razlog moze biti i spina bifida.
Prvi slucaj diphallie 1609.te godine zapisao je svicarski fizicar Johannes Jacob Wecker, kad je sam istrazio i objavio svoje medicinsko stanje.

Nas decko od 24god. objavio je prvi put putem Tweetera svoju posebnost i na nekoliko foruma odgovorio na neka pitanja prisutnih. Izjavio je da je bisex i da je u vezi i sa muskarcem i sa zenom. Objasnjava da su oba penisa potpuno funkcionalna i za reprodukciju, ali i uriniranje. Naime, objasnjava da mora paziti i pod obavezno jednodnevno dozivljavati orgazam jer u protivnom prostata bi se upalila i on bi imao velikih zdravstvenih problema. Naravno, njegovi vrsnjaci, postavljali su nevjerojatna pitanja. Npr. Ne odlazi u javne wc-e gdje imaju samo pisoare jer u protivnom ”susjedi” ostanu zaprepasteni, djevojke vecinom sumnjaju u stvarno postojanje drugog penisa pa kada se u to uvjere panicno i pobjegnu, dok decki se nikad ne povlace pred takvim odnosom, na raznoraznim pregledima vjecito dozivljava neugodne situacije gdje cijeli medicinski staff te bolnice se katapultira u ordinaciju da vide to cudo od djeteta, u svlacionicama deckima je bio mit i cesto su ga zadirkivali da je sigurno homoseksualac, onda objasnjava cak da mu je lakse sa ljevim penisom nego s desnim te da ima cak i tehnike kako bi odradio korektno odnos na nacin da si ne ugrozi zdravlje itd. Nama sve to moze djelovati kao neka sprdacina, ali sumnjam da mu je u ranom djetinjstvu bas bilo sve tako jednostavno.

Zaista se svasta dogadja. Marvelovi Xmeni mozda i nisu tolika fantazija i izmisljotina. Madju nama ima puno ljudi koji su se rodili sa nevjerojatnim sposobnostima koje s jedne strane mogu biti za nas ostale i odbojne i zastrasujuce. Ali, treba drzati na umu, da ih se treba ipak postivati. Nisu sigurno sami odabrali takvu sudbinu, i vraski su se morali potruditi da nauce zivjeti i adaptirati se nasim ”pravilima” kako bi opstali i normalno zivjeli.

U ovom bas slucaju, neki muskarci bi se mogli i malo naljutiti 😉 Neki bas nisu imali previse srece sa jednim, a ovaj cak ima dva 😀 No hajde, ja sam se samo malo nasalila, ne primajte to k srcu 😉
Live Happy 😉