Published On: Sub, ruj 20th, 2014

Walking Dead

Share This
Tags

Iako postoje ljudi kojima možda Walking Dead zvoni kao velika nepoznanica u revoluciju igara na mobilnim uređajima pokreće Telltale. Igra koja je dostupna i na Google Play-u identična je onoj koju ste mogli zaigrati i na vašem osobnom računalu ili možda nekoj igraćoj konzoli. Naravno da nam igra nudi dramatičnu, akcionu radnju koju kroz prvu sezonu možete igrati besplatno.

Cijelih pet epizoda plus ekstra 400 Dana je dostupno kroz kupovinu unutar igre a kao što sam i naveo prvu epizodu možete igrati besplatno.

wdgZa ne upućene, The Walking Dead je nevjerojatan strip i televizijska serija o grupi preživjelih u zombi apokalipsi. Važno je napomenuti da u igri nema previše doticaja sa samom serijom ali pronaći ćete veoma dobru kinematografiju. Morati ćete donijeti neke odluke u kojima ovisi život ili smrt, morat ćete odraditi neke vrlo brze refleksne poteze u borbama protiv zombija i što je vrlo bitno sve te uloge utjecat će na daljnji tok igre. Naravno vaše odluke mijenjanju daljnji tijek igre pa zato ni ne čudi što je igra velika preko 1 GB.

Ovom zadnjom rečenicom naglašena je napomena za kompletan ovaj članak.
Igra je velika preko 1 GB pa je prijedlog skidanja i instaliranja igre preporučljiv preko neke Wifi lokacije. Izbjegnite dodatne troškove i igrajte na sigurnu kartu i skinite igru tek kad ste sigurni da ste spojeni na Wifi signal. Igra je jednom riječju odlična i na mobilnom telefonu i na tabletu i svakako bi Vam preporučio kao jednu odličnu igru …

get_it_on_play_logo_large

U iščekivanju Vaših komentara lijepi pozdrav …