Published On: Pon, lis 13th, 2014

Mobilizacija aktivirana!

Svi u euforiji i mobilizaciji snaga a glasalo 27% posto ljudi stvarno mora biti euforija jer takva sila glasaca nevidja se cesto.

Pa ja nemogu vjerovat da se netko dici sa ovolikim izlaskom ili da kaze da su mobilizirane snage pa sad ce biti potroseno 12 miliuna. 6 miliona za izbore, minimalno 6 sta je ova splasila a nije kao dokazano jedino u Hrvatskoj kad maznes milion(minimalno) ides malo delat dobrovoljno ili igrat golf a pare , pare nisu problem para nema niti ce ikad bit vracene.

image

Kad pogledam tu silu uhljeba sta glasaju a svi redom genijalac do genijalca sramim se sam sebe jer pa zar nitko nema dusu da kaze dosta je .Nisam glasao niti cu glasat to je moje legitimno pravo jer kad vidim pojedince s time nemislim na one koji se kandidiraju vec one koji se trude zastupat njih pa to nemres vjerovat vece sanse ima svinja u PIK Vrbovcu da je spasim nego da me oni nagovore na glasanje,nema ih nigdje sad izlaze ko mravi iz mravinjaka ali djela od njih nema niti su pomogli bilo kome jedino sta rade stetu u drustvenom zivotu.
I ako ovo smeta na bilo koji nacin ispricavam se na pravopisnim greskama jer sam takav da grijesim jer grijesiti je ljudski ali barem znam radit u Linuxu i cak printat u njemu jer izgleda da je kod nas printanje najvaznija stvar sta moras znat.

Jebate neki su dobili glasova toliko da je to jedno cudo to izgleda kad legnes u svom selu onda ides na veci nivo a i ostali su jaki ko Hrvatska privreda.

A ustvari ak nikak nejde onda cemo POSTENO!

Autor: Ivan Luketić

Top Objave & Stranice