Published On: Ned, lis 5th, 2014

T-Com opet napada

tcomIako ovo nije moja priča jednako je potresna … I sam sam bio predmet prevare ali pomoći nema. Odlučio sam šutjeti, ne zbog toga što sam tako htio nego zbog toga što nisam imao dokaze a to je jedino što je bitno kao što ćemo vidjeti iz slijedećeg primjera.

Gospodin D.V. odlučio je prekinuti suradnju sa T-Com. O razlozima ćemo se pozabaviti nešto poslije ali za početak ćemo krenuti onim putem kojim je razgovor i krenuo.

D.V. je postavio jednostavno pitanje da li netko zna dobrog odvjetnika kojeg bi mogao upogoniti za tužbu protiv T-Coma. Za vrijeme trajanja Iskon TRIO akcije prošle godine u 11 mjesecu D.V. je htio zatvoriti ugovor sa T-Comom zbog kaže tri razloga (brzine interneta, razlike u cijeni i onoga što dobije u paketu 3 a u T-Com to nije dobio).
Naravno da bi prekinuo ugovor sa T-Com morao je prvo podmiriti sve račune sa čime se i složio. Ali na žalost skoro godinu dana poslije još se nije riješio bezobrazne administracije T-Coma. Razlika je bila oko 1300 Kn (3 rate telefona). Nakon plaćanja toga u 3 mjesecu ove godine dobiva novi račun od njih sa iznosom od 14 Kn. Naravno već je bio dosta iznerviran ali je i taj račun podmirio na što je pretpostavio da je toj prići kraj.

U 09. mjesecu D.V. dobiva ovrhu 1300 Kn + 900 Kn javni bilježnik. Naravno morao je nazvati T-Com i pitati što se događa na što je dobio odgovor da računi nisu plaćeni. Na pitanje kako nije plaćeno ako nije mogao raskinuti ugovor dok ne plati odgovor je bio pa onda nam faksirajte uplatnice.

Ne budi lijen bacio se u potragu ali ne može naći jednu uplatnicu od 300 Kn i jednu od 14 Kn i tu je priča dobila novi obrat… Na njegov faks i tel. poziv službenica mu je rekla kako je njihova greška te da je sve u redu.

Sve u redu ??? A, ne … bilo bi pre jednostavno sjeda plača ali račun blokiran a novci sa računa očišćeni sa napomenom ovrhe od T-Coma. Kako sam kaže u procesu je dizanje kredita radi tužbe T-Com-a….

Pa eto … odvjetnici imate snage za borbu da Golijatom ? Javite se možda ponudite svoju uslugu za navedeni slučaj. Do tada dragi D.V. sretno u svakom pogledu… nadam se da ćeš izdržati dugu borbu sa vjetrenjačama.