Published On: Pon, stu 16th, 2015

3D Print Show Sisak

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

www.3dforum.com.hr

U trenutku dok ovo pišem jedini portal koji je kroz vijest objavio naš događaj je BUG.HR. Iako sam bio jedan od organizatora malo mi je čudno pisati osvrt na događaj koji sam organizirao ali pokušati ću prikazati događaj onakav kakav je i bio.

Prije svega nismo imali uopće osjećaj što će ovaj događaj priuštiti gradu Sisak i žao nam je što je samo 400-tinjak ljudi po našoj procjeni procirkuliralo kroz ovaj 3D PRINT SHOW.

Da me krivo ne shvatite ovo nije za nas mala brojka i kao prvi takav show pre zadovoljni smo posjetom a još više nas veseli što smo uspjeli skupiti preko 30 raznih uređaja u 3D tehnologiji. 26 printera, 4 scanera i 1 fila extruder bili su naguzvani u 60ak m2. U zadnji čas jednostavno došlo je još par prijava i jednostavno nismo htjeli odbiti izlagače a alternativno mjesto više nije bilo moguće dogovoriti i sve preusmjeriti na drugu destinaciju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Što se tiče organizacije vjerojatno je bilo par propusta (neke smo i sami uočili) ali za prvi puta mislim da je bilo odlično. Okinuli smo preko 200 slika sa ovog događaja i smjestili smo ih na našu službenu stranicu eventa na facebooku pa ih tamo sve možete pogledati u koliko Vas zanima kako je sve to izgledalo.

Ja ću još samo napomenuti da su predstavnici 3D Foruma i organizatori bili:
Tomislav Mihalić, Antonio Pranjić, moja malenkost Ivan Gloc te naše drage i ljupke cure Ines Pavičić te Marinela Perković.

Zahvaljujemo sponzorima: T-com, Applied Ceramics te PISAK

Sve slike ispratite na našoj službenoj stranici https://www.facebook.com/3DSisak/