SF Centar

Konjokradice iz svemira – još od 1999.

Trailer – Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Columbia i Marvel objavili su prvi trailer drugog nastavka Ghost Rider franšize, pod naslovom Ghost Rider: Spirit of Vengeance, koji u američka kina stiže 17. veljače iduće godine.

Baš kao i prvom filmu, Johnnyja Blazea/Ghost Ridera glumi Nicolas Cage, dok režiju potpisuju Mark Neveldine i Brian Taylor, najpoznatiji po Crank franšizi, kao i prošlogodišnjem Gameru, a prema scenariju Scotta Gimplea (Drive, Flash Forward) i Setha Hoffmana (Prison Break).

Budući prvi nastavak nije postigao željeni uspjeh, čelnici studija odlučili su bazirati nastavak na žestokoj akciji i nasilju, a u čemu su se Neveldine i Taylor pokazali odličnima u svom dosadašnjem opusu. Sama radnja filma smještena je nekoliko godina nakon događaja iz prvog nastavka. Johnny Blaze povukao se iz svijeta, uvjeren kako su njegove moći prokletstvo, sve dok mu jednog dana ne pristupi Moreau (Idris Elba), pripadnik ratničkog reda, koji od njega zatraži zaštitu za majku i sina koje progoni individua po imenu Roarke Carrigan (Johnny Whitworth), a koji će kasnije postati Blackout.

Uz Cagea, u filmu nastupaju Johnny Whitworth, Ciarán Hinds, Violante Placido, Idris Elba, Tobias Öjerfalk i Christopher Lambert, a trailer možete pogledati u nastavku.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ebCawfEnSWU&w=526&h=311]

Izvor: Blastr