SF Centar

Konjokradice iz svemira – još od 1999.

Stiže Green Hornet

Govoreći za Moviehole, glumac i scenarist Seth Rogen otkrio je kako bi uskoro trebalo započeti snimanje njegovog superjunačkog filma The Green Hornet, prema stripu Frana Strikera. Podsjetimo, radnja filma vrti se oko novinskog izdavača Britta Reida koji se po noći bori protiv kriminala kao superheroj zvan Green Hornet, zajedno sa svojim pomagačem Katom, majstorom borilačkih vještina.

“Trenutno tražimo redatelja. Studio je izrazio spremnost za snimanje filma – žele ga snimati u veljači ili ožujku. Žele premijeru u lipnju 2010. godine. Izgleda kako će se projekt ipak ostvariti! Samo još moramo pronaći redatelja – susreli smo s s nekoliko ljudi”, otkrio je Rogen.

Rogen je pritom otkrio kako nije znao da je Kevin Smith, a sa kojim je surađivao na filmu Zack and Miri Make a Porno, svojedobno radio na ekranizaciji Green Horneta. “Sve dok i sam nisam počeo raditi na tome nisam bio svjestan kako je napisao skoro čitav scenarij – i želio ga je režirati. jednostavno se sve raspalo. On je meni otkrio svoju premisu, a ja njemu moju – i međusobno se totalno razlikuju. Mislim kako smo mi imali malo više slobode negoli je on imao – s materijalom i slično – a što je, znate, odlično za nas, konstatirao je Rogen.