Connect with us

AdWords iOS aplikacija službeno vani, kraj podrške za stariji IE

Google AdWords
Foto: Google.com

SEO

AdWords iOS aplikacija službeno vani, kraj podrške za stariji IE

Za sve korisnike oglašivačke mreže AdWords donosimo dvije vijesti; aplikacija za iOS je prošla na testiranjima, te je sada možete preuzeti u App Storeu, a istovremeno su iz kompanije objavili kako će prestati pružati podršku za starije verzije pretraživača, s posebnim naglaskom na starije verzije Internet Explorera…

Prije nekoliko dana AdWords je na svom službenom Google+ profilu najavio prestanak pružanja usluge na starijim verzijama pretraživača, s posebnim naglaskom na Internet Explorer, gdje će usluga biti dostupna samo na najnovijoj verziji (11).

“Počevši od 7. ožujka 2016. AdWords će podržavati samo Internet Explorer 11. Ako koristite stariju verziju preporučujemo da je nadogradite ili preuzmete neki drugi podržani browser.” – stoji u objavi.

Dan nakon objave te odluka, iz američke kompanije dolazi i jedna lijepa vijest za sve korisnike ove oglašivačke mreže, a koji su pritom korisnici pametnih uređaja baziranih na iOS operativnom sistemu. Od 28. siječnja i službeno je puštena u pogon aplikacija za nadziranje i kreiranje oglašivačke kampanje.

Značajke aplikacije koju možete preuzeti unutar App Storea:

  • Nadziranje kampanje (broj klikova, CTR i CPC)
  • Osvježite budžet i cijenu klika
  • Sugestije za što bolji uspjeh kampanje
  • Upozorenja i obavijesti o plaćanju i statusu kampanje
  • Kontaktirajte Google eksperta

Vijest o aplikaciji došla je još prošlog mjeseca kada je Google pustio beta verziju, a nakon uspješnih testiranja vrijeme je da i sami iskušate što nam ova aplikacija donosi.

Nastavi čitati
Advertisement
Ostavi komentar

Više u SEO

Na Vrh