Connect with us

Webmajstori.net

Facebook Live: Prvi službeni prijenos NBA utakmice na Facebooku

Foto: hackread.com

Društvene mreže

Facebook Live: Prvi službeni prijenos NBA utakmice na Facebooku

Sacramento Kings je odlučio prirediti nešto drugačije za svoje navijače, te je prošle nedjelje organizirao prijenos uživo NBA utakmice putem Facebooka.  Tim pothvatom ušli su u povijest, jer radi se o prvom službenom prijenosu putem Facebooka

Na čelu Sacramento Kingsa nalazi se Indijac, Vivek Ranadivé, od 2013. godine. Inače, on je prvi vlasnik NBA kluba iz te države. Samo zbog te činjenice bilo je jasno da bi se taj sport mogao dodatno popularizirati u Indiji, a da će im se uskoro puno toga promijeniti najbolje pokazuje nesvakidašnji poklon koji im je organizirao protekle nedjelje.

Naime, Sacramento Kings je organizirao prijenos uživo njihove utakmice protiv Golden State Warriorsa na najpopularnijoj društvenoj mreži. U ovoj premijeri mogli su uživati samo navijači iz Indije, a live streaming se prikazivao na službenim stranicama oba kluba i glavnoj stranici NBA organizacije.

Tehnologija nam omogućuje da navijači još bolje dožive atmosferu u dvorani i širom svijeta. Kroz ovaj prijenose uživo moći ćemo privući nove navijače, koji će moći upoznati uzbuđenja NBA košarke, upoznati kulturu našeg kluba, te uvidjeti blagodati koje uživa naša baza navijača čvrsto povezana diljem svijeta.” – rekao je bio Vivek.

Povod je bila četvrta godišnjica takozvane “Bolivudske noći”, noći kada Sacramento Kings slavi tradicionalnu indijsku kulturu, kino i muziku. Upravo je u bolivudskom stilu bio održan prijenos uživo, uz mnoge poznate goste i klupske plesač(ic)e.

Glasnogovornik NBA rekao je kako se ovdje radi o dogovoru za prijenos jedne utakmice, te kako liga i društvena mreža ne mogu iznositi financijske detalje ove organizacije. Dodajmo za kraj da je utakmica završila 117:106 u korist Golden State Warriorsa.

Click to comment

Započni raspravu na WM Forumu

More in Društvene mreže

Popularno

To Top