Connect with us

Webmajstori.net

Pridružite se oglašivačkoj mreži MediaVenus i osvojite nagrade

Foto: Mediavenus.com

Sponzorirani članak

Pridružite se oglašivačkoj mreži MediaVenus i osvojite nagrade

Ako ste u potrazi za alternativom Google AdSenseu, možda je sada prava prilika da pružite priliku mladoj, brzorastućoj oglašivačkoj mreži MediaVenus. Ako se pridružite oglašivačkoj mreži odmah, ulazite u nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti jednu od mnoštvo nagrada, predvođenih MacBook Air 13 prijenosnikom!

Oglašivačka mreža MediaVenus, u periodu od 24. listopada, pa sve do 23. prosinca 2016. godine, organizira nagradnu igru gdje svi novi partneri ulaze u nagradno izvlačenje. Nagrade su MacBook Air 13, iPad Pro i Apple Watch, a svi novi korisnici dobiti će 40 eura besplatnog oglašavanja na njihovoj mreži!

Sve što trebate napraviti je ugraditi njihove oglase na svoje internet stranice, te tako pružiti priliku ovoj alternativnoj oglašivačkoj mreži koja uspješno posluje već dvije godine, te je jedna od najbrže rastućih kompanija na ovim prostorima. Da, prihvaćaju i adult sajtove! Više detalja o nagradnoj igri možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

O MediaVenusu

MediaVenus je oglašivačka mreža koja omogućuje webmasterima da monetiziraju svoje internet stranice. Kroz sučelje njihove stranice moguće je kreirati nekoliko vrsta oglasa, a možete birati želite li biti plaćeni po prikazu oglasa (CPM) ili kliku (CPC). Cijene se kreću od nekoliko centi, pa sve do nekoliko dolara po kliku, ovisno o kvaliteti vaših stranica.

Njihov prijedlog je “native ads”, vrsta oglasa koja se pokazala kao najučinkovitija, a koriste je baš svi veliki portali. CTR takvih oglasa je i do 45% bolji nego kod standardnih bannera. Iz kompanije tvrde kako se banneri oglašivača vizualno uklapaju u koncept samog sajta, ne narušavajući pritom sami izgled i kvalitetu internet stranice.

Ako se bojite da vaša niša neće imati dovoljno oglašivača – nema straha jer su obuhvatili svaku oblast s najjačim oglašivačima na tržištu. Uostalom, na njihovim stranicama omogućena je detaljna statistika, gdje ćete najbolje ocijeniti kvalitetu ove mreže. Postanite partner već danas!

Continue Reading
You may also like...
118 Comments

Započni raspravu na WM Forumu

More in Sponzorirani članak

Popularno

To Top