Connect with us

Webmajstori.net

Uber taksi uskoro ćete naručivati i preko Facebooka

Foto: themalaymailonline.com

Društvene mreže

Uber taksi uskoro ćete naručivati i preko Facebooka

Suradnja između Facebooka i Ubera već je započela u nekim dijelovima SAD-a, a očekuje se kako će se navedena mogućnost uskoro proširiti i globalno…

Ovaj tjedan u akciju će biti puštena mogućnost narudžbe Uber taksija putem Facebook Messengera u određenim dijelovima Sjedinjenih Američkih Država. To znači da kreće velika suradnja najveće društvene mreže na svijetu, i jednog od najpoznatijih taksi servisa u svijetu, a koji je nedavno počeo djelovati i u Lijepoj našoj.

To konkretno znači da će vam za narudžbu taksija, u budućnosti, biti potrebna jedino Messenger aplikacija u koju ćete upisati adresu i zatražiti vozilo, ili jednostavno označiti mjesto polaska i željeni cilj pomoću gumba koji će biti ugrađen u samu aplikaciju. Kako to izgleda u praksi pogledajte u video prilogu.

Kao što je već navedeno u uvodu ovog članka, navedena mogućnost je u fazi testiranja, te je omogućena samo u nekim dijelovima SAD-a, gdje će građanima prva taksi narudžba i vožnja preko Messenger aplikacije biti besplatna, ako trošak vožnje nije veći od 20 američkih dolara. Ako testiranja prođu dobro, za očekivati je da će se mogućnost narudžbe proširiti globalno, pa tako i u Hrvatsku.

Također, za očekivati je da će se narudžba Uber taksija uskoro ugraditi i u WhatsApp aplikaciju, koju je vlasnik Facebooka, Mark Zuckerberg, prije nekoliko godina kupio za vrtoglavih 19 milijardi dolara.

Ostavi komentar

Započni raspravu na WM Forumu

Više u Društvene mreže

Advertisement

Popularno

Na Vrh