Connect with us

Webmajstori.net

Vrijeđala policiju na Facebooku: Prekršajni sud je kaznio s 1378 kuna (185 eura)

Foto: mashable.com

Društvene mreže

Vrijeđala policiju na Facebooku: Prekršajni sud je kaznio s 1378 kuna (185 eura)

Mlada navijačica Hajduka osuđena je na splitskom Prekršajnom sudu novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 1378 kuna, jer je na svojem Facebook profilu u više navrata vrijeđala policiju!

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, na sudu je tužiteljstvo prikazalo cijelu arhivu pogrdnih statusa ove 22-godišnjakinje, počevši od kraja prošle godine kada je na svojem profilu objavila “A.C.A.B.” (engleska skraćenica za “all caps are bastards“, ili u prijevodu “svi policajci su gadovi“). Nakon toga je objavila brojeve “1312” (koji imaju jednako značenje kao i prethodni status) uz sliku transparenta na kojem je pisalo “mrzim pandure”.

U još nekoliko navrata objavila je statuse sa sličnom porukom, a od ostalih spornih statusa se ističe jedan u kojem je napisala “Zašto ste tako glupi da vas pitam, molim vas odgovorite mr. policeman“, te priložila sliku policajca u službenoj odori kako leži, a na slici je pisalo “dobar pandur mrtav pandur“.

Nezaposlena mlada kuharica na sudu je priznala sve što joj se stavljalo na teret, obrazložila je svoje postupke time da je bila vrlo ogorčena cijelom situacijom u državi, te da je veliki navijač Hajduka. U konačnici se iskreno pokajala. Sudac je ipak odlučio kazniti je novčanom kaznom u iznosu od gotovo 1400 kuna (što je oko 185 eura).

2 komentara

Više u Društvene mreže

Na Vrh