O nama

Dobrodošli na stranice geek.hr/e-kako portala!

U ovom našem suvremenom, modernom i digitalnom dobu, u kojem živimo, suočeni smo s velikom količinom informacija, podataka, tweetova, wikija, promijena statusa i ostalih sadržaja koje nam nudi web te utapanjem u istima.

Mi u geek.hr/e-kako teamu vjerujemo da je uspjeh civilizacije, u budućnosti, u usavršavanju starih tehnologija i prihvaćanju novih. Rješavanje starih i zastarjelih sistema, dogmi i razmišljanja koje nas ograničavaju da napredujemo te njihovo odbacivanje jedini je način kako ćemo opstati u ovom svijetu konstantnih promjena.

Još uvijek nismo civilizirani. Zato i imamo zatvore, policiju, ratove, glad… i sve ostale probleme, još uvijek ne razumijemo sami sebe kao niti svijet u kojem živimo. Škole nas ne uče životu nego kako se što bolje uklopiti u određeni, trenutno funkcionalan, sustav življenja. Ne poznajemo samu prirodu čovjeka, njegov postanak, niti razumijemo povijest naše civilizacije.

Iz tog razloga geek.hr/e-kako ekipa Vam slaže sadržaje i prezentira ideje koristeći multimedijalne alate koji su nam trenutno dostupni. Donosimo Vam zanimljive i korisne savjete, različite načine, metode, trikove, stilove i procedure te vas na taj način pokušava educirati i olakšati vam svakodnevne probleme.

Svaka ideja geek.hr/e-kako portala dolazi iz naše stalno rastuće mreže istomišljenika, kreativaca i intelektualaca željnih novih spoznaja i znanja svijeta u kojem se nalazimo. Pozivamo svakoga od Vas da nam se pridružite u našoj misiji prosperiteta svojim idejama i saznanjima i da napravimo svijet boljim mjestom za življenje.

Vođeni smo idejom da ćemo jednog dana živjeti sretni u svijetu sklada i ljubavi, a to je jedino moguće ako imate dostupno znanje, tako ćete jedino moći pozitivno utjecati na sebe i živote oko vas.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright 2019 e-Kako. All Rights Reserved.

Vrh