O nama

Dobrodošli na stranice geek.hr/e-kako portala!

U ovom našem suvremenom, modernom i digitalnom dobu, u kojem živimo, suočeni smo s velikom količinom informacija, podataka, tweetova, wikija, promijena statusa i ostalih sadržaja koje nam nudi web te utapanjem u istima.

Mi u geek.hr/e-kako teamu vjerujemo da je uspjeh civilizacije, u budućnosti, u usavršavanju starih tehnologija i prihvaćanju novih. Rješavanje starih i zastarjelih sistema, dogmi i razmišljanja koje nas ograničavaju da napredujemo te njihovo odbacivanje jedini je način kako ćemo opstati u ovom svijetu konstantnih promjena.

Još uvijek nismo civilizirani. Zato i imamo zatvore, policiju, ratove, glad… i sve ostale probleme, još uvijek ne razumijemo sami sebe kao niti svijet u kojem živimo. Škole nas ne uče životu nego kako se što bolje uklopiti u određeni, trenutno funkcionalan, sustav življenja. Ne poznajemo samu prirodu čovjeka, njegov postanak, niti razumijemo povijest naše civilizacije.

Iz tog razloga geek.hr/e-kako ekipa Vam slaže sadržaje i prezentira ideje koristeći multimedijalne alate koji su nam trenutno dostupni. Donosimo Vam zanimljive i korisne savjete, različite načine, metode, trikove, stilove i procedure te vas na taj način pokušava educirati i olakšati vam svakodnevne probleme.

Svaka ideja geek.hr/e-kako portala dolazi iz naše stalno rastuće mreže istomišljenika, kreativaca i intelektualaca željnih novih spoznaja i znanja svijeta u kojem se nalazimo. Pozivamo svakoga od Vas da nam se pridružite u našoj misiji prosperiteta svojim idejama i saznanjima i da napravimo svijet boljim mjestom za življenje.

Vođeni smo idejom da ćemo jednog dana živjeti sretni u svijetu sklada i ljubavi, a to je jedino moguće ako imate dostupno znanje, tako ćete jedino moći pozitivno utjecati na sebe i živote oko vas.

To Top