Uvjeti Korištenja

UVJETI KORIŠTENJA geek.hr/e-kako INTERNET PORTALA

Dobro došli na stranice e-kako.hr.
e-kako je kolektivna suradnja i vlasništvo Marka Mauera, Luke Mauera, Maria Jurica i Andrijane Juric. Ova stranica se najbolje može pregledavati u najnovijim verzijama svih komercijalno dostupnih pretraživača.

Svi članci na e-kako.hr pisani su u dobroj namjeri edukacije korisnika te se e-kako.hr odriče bilo kakve odgovornosti nastale upotrebom članaka.

Korištenje ove internet stranice te informacije i materijali koji se na njoj nalaze su mogući samo uz vaše prihvaćanje Uvjeta korištenja, Privatnosti i sličnih obavijesti koje mogu biti povremeno postavljene ili dopunjene na ovoj internet stranici (o kojima se ovdje sveukupno obraćamo kao Uvjetima korištenja). Vaše korištenje ove internet stranice ili bilo kojeg sadržaja na njoj podrazumijeva vaše saznanje o i prihvaćanje naših Uvjeta korištenja. Ako se ne želite vezati tim uvjetima i postupati u pravilu sa slijedećim, ne možete koristiti ovu internet stranicu ili bilo koji njezin sadržaj.

e-kako.hr ima sva prava, i diskreciju, mijenjati, dodavati ili ukloniti bilo koji uvjet ili odredbu ovdje sadržanu bez ikakve prethodne najave ili obavijesti. Bilo kakve promjene ovih Uvjeta korištenja će biti odmah učinkovite nakon što su napravljene potrebne izmjene u teksu Uvjeta korištenja na ovoj internet stranici. Najnovija verzija ovih Uvjeta korištenja se uvijek može pronaći na www.e-kako.hr/uvjeti-koristenja.

Pristajete pregledavati s vremena na vrijeme ove Uvjete korištenja i svako vaše slijedeće pregledavanje ove internet stranice podrazumijeva da pristajete i na sve promjene nastale u Uvjetima korištenja u međuvremenu. Ovi Uvjeti korištenja su zadnji puta izmijenjeni 27.12.2010.

Ova internet stranica je samo za informativnu upotrebu i nema namjeru davati nikakav specifican stručni ili profesionalan savjet ili uputu. Namjenjena je samo za vaše osobno, nekomercijano korištenje, i ne u svrhu prodaje, distribucije ili bilo kojeg drugog korištenja od vaše strane, ni na koji način. Osim ako je drukčije napomenuto na ovoj internet stranici, možete prikazati, skinuti sadržaj, arhivirati ili isprintati jednu kopiju određenog sadržaja koji vas zanima, ili ako je drukčije distribuirano od strane e-kako.hr, isključivo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu.

e-kako.hr zadržava pravo, i diskreciju, mijenjati, onemogućiti pristup, privremeno ili stalno, svima ili bilo kojem dijelu ove internet stranice ili bilo kojim informacijama koje se ovdje nalaze bez obaveze i obavijesti Vama.

Rad ove internet stranice i svih sadržanih informacija, preuzet ili korišten izravno s ove internet stranice, su vam ponuđeni bez ikakvih garancija, uključujući na brze garancije i one koje se mogu naslutiti vezane za trgovačke sposobnosti, prikladnosti za posebne svrhe, točnosti te bez povrede prava treće strane. e-kako.hr se odriče odgovornosti za sve nastale probleme i tehničke neispravnosti kompjutorskih internet sustava, servera, davatelja pristupa internetu, kompjutorske opreme, softvera, ili bilo koje kombinacije navedenih uključujući povrede ili štete Vama ili kompjutoru bilo koje druge osobe kao rezultat korištenja ove internet stranice.

Kao posjetitelj ove internet stranice, prihvaćate i slažete se s tim da će vaše korištenje bilo kojih informacija dostupnih na ovoj internet stranici, kao i stranice same, biti u potpunosti na vašu odgovornost.
e-kako.hr se u potpunosti odriče svih odgovornosti za izravne, neizravne, posljedične ili primjerne štete nastale od korištenja ove internet stranice, čak i ako je e-kako.hr bio obaviješten o mogućnostima takvih šteta.

PRIVATNOST

e-kako.hr cijeni privatnost svojih posjetitelja. Sve ankete koje se provode na ovoj internet stranici su u potpunosti anonimne i ni na koji način ne pratimo ili uzimamo podatke od naših korisnika i posjetitelja.

Registracijom na e-kako.hr korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku.

Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.
Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom ove internet stranice i svih usluga koje mu se pružaju.

e-kako.hr nema pristup korisničkim lozinkama, tajnim pitanjima i odgovorima. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, e-kako.hr može zatražiti e-mail adresu korisnika.

POVJERLJIVOST I PRIJENOS PODATAKA PUTEM INTERNETA

Prijenos podataka ili informacija (uključujući komunikaciju e-mailom) putem interneta ili drugih javno dostupnih mreža nije siguran, i subjekt je mogućeg gubitka, presretavanja ili izmjene prilikom prijenosa. Prema tome, ne pretpostavljamo niti kakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koju možete iskusiti ili troškova kojima to može rezultirati kao posljedica prijenosa preko interneta ili drugih javno dostupnih mreža, kao što su prijenosi koji uključuju komunikaciju putem e-maila s nama (uključujući one koji mogu sadržavati osobne podatke ili podatke o kreditnoj kartici). Potrudit ćemo se zaštititi privatnost vaših informacija koje nam date i postupati s takvim informacijama u sukladnošću s našom Privatnosti. Ni u kojem slučaju će informacije koje nam date biti smatrane povjerljivima, stvoriti bilo kakve fiducijarne obaveze prema Vama s naše strane, ili rezultirati našom odgovornosti prema Vama u slučaju da su takve informacije nemarno oslobođene s naše strane ili pristupljene od treće strane bez našeg pristanka.

OBVEZE KORISNIKA

Prihvaćate slijediti sve primjenjive zakone i pravila kada koristite ovu stranicu. Isto tako, prihvaćate da nećete:

1. postaviti i pisati na ovu internet stranicu sadržaj:

  • koji je nije u skladu sa zakonom, koji je uvredljiv, prijeteći, štetan, obscen, nepristojan, agresivan, pogdran ili bilo koji drugi koji je jednako nepoželjan;
  • koji krši intelektualno vlasništvo, privatnost, prava publiciteta, i ostala vlasnička prava drugih;
  • koji sadrži viruse, Trojan horses, time bombs, i ostale štetne programe ili elemente;

2. remetiti, opterećivati ili pokušati ostvariti neautoriziran pristup bilo kojem dijelu ove internet stranice, njihovim kompjutorskim sustavima, serverima ili mrežama;

3. davati neispravne informacije o svojem identitetu, pretvarati se da ste neka druga osoba, ili na neki drugi način pokušati dovesti nas ili druge u zabludu o svome identitetu ili bilo kojem sadržaju, poruci ili drugoj komunikaciji

4. prenositi bezvrijednu poštu, lančana pisma, ili drugu nevažeću elektroničku poštu ili poruke koje se mogu duplicirati;

5. pokušati sakupiti informacije o pojetiteljima naše internet stranice ili drukčije pokušati doći do podataka, uključujući bez ograničenja informacije o kreditnim karticama ili adrese elektroničke pošte

6. prodavati pristup ili korištenje ove internet stranice, uključujući bilo koji njezin sadržaj, preuzet ili pristupljen izravno s internet stranice, osim uz posebno dopuštenje od strane e-kako.hr pismenim putem; i

7. redistribuirati, bez našeg posebnog pismenog dopuštenja, bilo koji sadržaj pronađen na ovoj internet stranici na bilo koji način, uključujući tiskane publikacije, na internet stranicama, e-mailom, grupama na internetu i forumima, ili bilo kojim drugim elektroničkim ili tiskanim uslugama ili putem.

Postavljanjem i objavljivanjem sadržaja na našoj internet stranici (uključujući, ali se ne odnosi samo na, potporu), dajete nam, kao i našim sljedbenicima i pomoćnicima, ne isključivu, širom svijeta, bez nadoknade za autorska prava, stalnu, neponištivu dozvolu za korištenje i distribuciju takvog sadržaja na bilo koji način, osim onog sadržanog u našoj Privatnosti. To uključuje, ali nije isključivo ograničeno na, pravo reprodukcije, izmjene, stvaranja varijacija tog djela ili sadržaja.

ODŠTETA KORISNIKA

Prihvaćate nadoknaditi štetu, braniti i držati nas, kao i naše partnere i suradnike, nedužnima za bilo kakav gubitak, odgovornost, žalbu, zahtjev, štetu ili troškove (uključujući opravdane pravne troškove) konstatirane od treće strane koji se odnose na bilo koji način na vaše korištenje ove internet stranice ili kršenja Uvjeta korištenja. Zadržavamo pravo pretpostaviti isključivu obranu i kontrolu za bilo što što je subjekt odštete s vaše strane, što neće opravdati vaše obaveze odštete.

AUTORSKA I DRUGA INTELEKTUALNA PRAVA

e-kako.hr te verzije ovog naziva, kao i prateći logo te ostali indentificirajući znakovi, su i ostati će u ekskluzivnom vlasništu e-kako.hr. Bilo kakvo neautorizirano korištenje ovih znakova je nezakonito. Sav sadržaj ove stranice je zaštićen autorskim pravima koja su u vlasništvu Marka Mauera, Luke Mauera, Maria Jurica i Andrijane Juric, te internacionalnim zakonom o autorskim pravima.
Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na e-kako.hr, da je sadržaj reproduciran na drugim internet stranicama i slično, molimo da nas kontaktirate putem web obrasca:
[contact-form][contact-field label=Vaše ime: type=name required=1/][contact-field label=Vaš e-mail: type=email required=1/][contact-field label=Tekst poruke: type=textarea required=1/][/contact-form]

To Top