Tip dana: Francuska – Nizozemska (Rukomet, Četvrtak, 20.01.2022.)

Danas na Europskom prvenstvu u rukometu igraju Francuska i Nizozemska. Riječ je o utakmici drugog kruga, a ona bi trebala početi u 18 sati. Francuska je ovdje izuzetno velik favorit za pobjedu, a susret će biti moguće gledati na RTL-u, kao i na streamovima koji se mogu pronaći u domaćim kladionicama.

Francuska

Francuska je protiv Srbije u prvom poluvremenu odigrala jednu nevjerojatno dobru utakmicu. Iako su na kraju dopustili da Srbija dođe na samo -4, prvo su poluvrijeme završili s prednošću od čak 9 golova. Iako su napadački bili jako efikasni, do tog vodstva vodila ih je obrana i sjajni Vincent Gerard koji je branio gotovo sve što su Srbi uputili prema njegovom golu. Za prolazak našeg tipa dana, dovoljno je da bude barem trećinu uspješan kao u toj zadnjoj utakmici i nećemo brinuti ni sekunde.

Nizozemska

Nizozemska je drugi krug izborila u skupini s Mađarskom, Islandom i Portugalom. Iako su tu sada zasluženo, jedna stvar se u toj grupi ističe. To je činjenica da su sve utakmice bile odigrane s ogromnim brojem golova i malo je čak i komično koliko su obrane zapravo bile loše. Vjerujemo kako je takav pristup protiv Francuske recept za katastrofu i ako Nizozemska ne poboljša svoju igru u obrani preko noći, trebala bi teško stradati.

Tip

Utakmica protiv Srbije bit će nam najbolji pokazatelj kako će Francuska ući u ovu utakmicu i zato smo se odlučili odigrati kako će Francuska na poluvremenu imati prednost od 3 ili više golova. To nam se čini jako realnim jer doista smatramo da će krenuti maksimalno ozbiljno već od prve minute, a onda u drugom poluvremenu igrati opušteno s jednom solidnom razlikom koju će stvoriti u prvom dijelu utakmice.

Francuska(-2.5 prvo poluvrijeme) – Nizozemska
Vrijeme
: 18:00h
Tip
: 1
Kvota: 1.65
KladionicaMozzart

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.