Hrgović vs Dubois prijenos boksa + sjajna promocija kladionica

gdje gledati hrgović dubois

U subotu, 1. lipnja, počet će veliki boksački događaj na kojem će se odviti šest borbi. Ona najzanimljivija za fanove boksa iz Hrvatske definitivno je peta po redu, a u njoj će Filip Hrgović boksati protiv Daniela Duboisa iz Engleske. Oba boksača imaju fantastičan omjer pobjeda i poraza u svojim karijerama. Filip Hrgović će u borbu ući s omjerom od 17 pobjeda, bez ijednog poraza, dok će Daniel Dubois ući s omjerom od 22 pobjede i samo dva poraza.

Nedavno je osvanula i vijest kako će se ova borba odvijati za IBF-ov pojasa prvaka, tako da je dobila jedan veliki ulog. Samom tom spoznajom, očekuje se jedan veliki spektakl koji bi trebao oduševiti svakog pravog ljubitelja boksa, a one iz Hrvatske još više ako naš boksač dođe do nove pobjede i nastavi svoj savršeni niz.

Gdje gledati Hrgović vs Dubois, prijenos ovog spektakla?

Fanovi boksa moći će gledati ovaj meč na dva načina. Glavni način, nazovimo ga službeni, jest putem DAZN platforme koja ima prava na ovaj boksački događaj. Pretplata na tu platformu iznosi 9.99 eura, a zatim je potrebno doplatiti 19.99 eura kako bi se moglo pristupiti gledanju ovog događaja jer se radi o pay-per-view događaju.

Favbet nudi promociju za meč

hrgovic dubois promocija

Ono što bi dodatno moglo privući fanove boksa željne gledanja prijenosa meča Hrgović – Dubois je i promocija koju je Favbet pripremio baš za tu borbu. U njoj korisnici Favbeta mogu ostaviti svoju prognozu ishoda i osvojiti dio nagradnog fonda od čak 3.000 eura.

Kako sudjelovati?

Sudjelovati u ovoj promociji može se u samo 3 jednostavna koraka:

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

  1. Registrirajte se i ostavite točnu prognozu na stranici promocije na način da odaberete odlučujuću rundu meča ili O/S (odluka sudaca).
  2. Kliknite na gumb “Ostavi prognozu”. Poslije unošenja točnog rezultata kliknite na gumb “Ostavi prognozu”. U promociji će se uzeti u obzir samo posljednja prognoza koju je korisnik ostavio prije početka meča.
  3. Odigrajte listić od 5 EUR na meč “Filip Hrgović – Daniel Dubois”, navodeći točan konačni rezultat te ostvarite šansu za osvojiti dio nagradnog fonda do 3.000 EUR.

Za sve detaljnije upute i uvjete i odredbe posjetite stranicu promocije i saznajte kako sudjelovati.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.