Oklade više/manje

Kako bi zadržali kladioničare sretnima i učinili klađenje zabavnijim, kladionice s vremena na vrijeme donose nove tipove oklada. Jedan od zanimljivijih je zasigurno sistem klađenja na više ili manje, koji u zadnje vrijeme nudi veoma širok spektar ponude. U ovome članku pročitajte sve o ovom tipu oklada i na koji način ih igrati profitabilno.

Što su oklade na više ili manje?
U početku ovaj tip oklada je postojao samo za broj golova ili poena na nekoj utakmici, no danas je dostupan za puno oklada. Primjerice na to koji će košarkaški igrač postići više ili manje od određenog broja poena, broj kartona koje će neka ekipa dobiti na utakmici, broj kornera na utakmici i još nevjerojatan broj drugih stvari.

Kako igrati više/manje oklade
Budući da više/manje oklade na jedan par i nisu toliko profitabilne budući da su većinom granice na oba tipa malih kvota, sve se više igrača odlučuje na kombiniranje 3, 4 oklade na listiću s više parova. Prije oklade dobro se je informirati o ekipama na koje se planirate kladiti na neku okladu. Ako planirate igrati više ili manje od 2,5 gola na nekoj utakmici, pogledajte koje ekipe igraju i koliko golova postižu u prosjeku. To bi vam moglo znatno pomoći prilikom biranja parova.

Primjer više/manje oklada
Za primjer odigrali smo na tri para više/manje okladu, ali za različiti tip. Na utakmici Strasbourg-Dijon smo igrali manje od 1,5 gola u prvom poluvremenu utakmice, St. Rennes-Angers više od 9,5 kornera na utakmici i ukupni zbroj poena na utakmici Minnesota-Toronto manje od 215,5 poena.

visemanjeokladePrvi par nam je dobitan u slučaju kada na utakmici u prvom poluvremenu bude zabijeno nula ili samo jedan gol. Ako u prvom poluvremenu padne 2 ili više gola par je gubitan.
Vidjevši da i Rennes i Angers igraju napadački nogomet odlučili smo se na tip da će na utakmici biti više od 9,5 kornera ukupno. Ukoliko bude 9 ili manje par je gubitan, a ukoliko bude 10 ili više je dobitan.
Ukupni zbroj poena od obe ekipe na utakmici Minnesota-Toronto mora biti 215 poena ili manje kako bi nam par bio dobitan. Ako padne 216 ili više poena ovaj par je gubitan.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

Koji sportovi su najbolji za ovu strategiju?
Danas su u svim sportovima dostupne više/manje oklade na različite oklade poput zbroja gejmova u drugom setu teniskog meča, do više/manje oklade na skokove košarkaškog igrača. Najbolje je igrati one sportove koje najviše pratite i s čijim momčadima ste upoznati.

Može li se okladama više/manje profitirati?
Ako se igraju pametno, može. Iskoristite prednosti statistike koja bi vam mogla ukazati na što su veće šanse za pogodak. Ukoliko se igra košarkaški meč između dvije momčadi koje obe zabijaju više koševa granica će vjerojatno biti veća, no i dalje je tip na više bude realniji od onog manje.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.