Tip dana: 2 para rukometnog Svjetskog prvenstva (Petak, 15.01.2021.)

Treći je dan Svjetskog prvenstva u rukometu za muškarce i danas će na njemu nastupiti i Hrvatska. Mnogi će reći kako je upravo prva utakmica po mnogo toga najvažnija, a mi ćemo se u tome složiti. Prva utakmica je vrlo važna za samopouzdanje i stvorit će dobru atmosferu u pobjedničkim ekipama, a ona će se prenijeti i na nadolazeće utakmice.

Hrvatska – Japan

Hrvatska je u C skupini natjecanja s Katarom, Japanom i Angolom. Svoju prvu utakmicu odigrat će u 18 sati protiv Japana i za očekivati je da će od prve minute Lino Červar na parket poslati najjači mogući sastav u tom trenutku. Možemo reći da će to biti sastav i od kojeg imamo velika očekivanja ovo prvenstvo, a uistinu duži niz velikih natjecanja nismo imali ovako dobru atmosferu u ekipi prije početka samog natjecanja.

Obrana glavno oružje

Prošle godine kada je Hrvatska postala viceprvak Europe u rukometu, najviše zasluge u tome imala je upravo obrana. Nije se puno promijenilo u zadnjih oko 365 dana i okosnicu ekipe čine uglavnom isti igrači. Štoviše, najave iz stručnog stožera prije prvenstva bile su kako će Hrvatska u Egiptu pokušati igrati još bolju obranu i svi navijači naše reprezentacije sasvim sigurno su vrlo nestrpljivi i žele vidjeti kako će to izgledati. Kada je tako, logično bi bilo odigrati da Japan zabija manje od 24.5 golova jer to je granica koju nitko nije uspio prebaciti protiv Hrvatske na Europskom prvenstvu prošle godine. Međutim, postoji rizik da bi Hrvatska mogla utakmicu i pitanje pobjednika riješiti već u prvom poluvremenu što znači da bi opuštenije igrali u drugom poluvremenu i Japan bi dolazio do lakih pogodaka.

Prognoza

Prognoza za ovu utakmicu bit će ipak nešto opreznija, a naš prijedlog je da odigrate kako će Hrvatska prva doći do brojke od 10 golova na utakmici. Razlog tom tipu je upravo činjenica da će Hrvatska od samog starta krenuti u najjačem sastavu i da se što prije riješi pitanje pobjednika kako bi se ključne igrače čuvalo za važnije utakmice drugog kruga. Evidentno je da je Hrvatska veliki favorit u ovoj utakmici i sve osim prolaza ovog tipa bilo bi veliko iznenađenje.

Hrvatska – Japan
Tip: Hrvatska će prva dati 10 golova
Kvota: 1.25
KladionicaFavbet

Njemačka – Urugvaj

Naš drugi tip vodi nas u skupinu A u kojoj se nalaze Njemačka, Mađarska, Urugvaj i Zelenortski Otoci. Sasvim je izvjesno da će se Njemačka i Mađarska u ovoj skupini boriti za prvo mjesto, a da će utakmice protiv Urugvaja i Zelenortskih Otoka biti nabijanje gol razlike i lakši trening. Posljednjih dana čitali smo kako će Njemačka na ovom prvenstvu biti bez važnih pivota Pekelera, Kohlbachera i Wienceka, ali možemo reći da još uvijek posjeduju dovoljno kvalitete u igračima kao što su Gensheimer, Hafner, Kuhn, Drux te sjajnom vrataru Wolffu da ugroze puno jače reprezentacije od Urugvaja.

Puno golova

Možemo već sada zaključiti da će obrana Urugvaja biti na velikim mukama i da bi trebali primiti mnoštvo golova. Koliko su Nijemci raspucani pokazali su u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje su se igrale prošlog tjedna. Tu je Njemačka igrala dvije utakmice protiv Austrije i zabila im je 36 golova u gostima te 34 gola doma. Teško je, gotovo nemoguće očekivati da će Urugvaj proći puno bolje od Austrije jer Austrija sama bi vrlo vjerojatno lako dobila Južnoamerikance.

Prognoza

Granica od 36.5 golova na Njemačku u nekoj normalnoj utakmici činila bi se vrlo velikom, no u slučaju ove utakmice ona djeluje i više nego privlačno. Kvota je također odlična i ovo je zaista prijedlog koji vrijedi ispratiti.

Njemačka – Urugvaj
Tip: Njemačka daje više od 36.5 golova
Kvota: 1.70
KladionicaFavbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.