Tip dana: Edward Gaming – Royal Never Give Up(Esport, Utorak, 13.04.2021.)

Danas nas u kineskoj ligi u igrici League of Legends čeka polufinala doigravanja i izuzetno zanimljiv meč između Edward Gaminga i ekipe Royal Never Give Up. Pobjednik ovog ogleda koji se igra po sustavu best of 5 će u finalu igrati protiv bivšeg svjetskog prvaka FunPlus Phoenixa. Da je sada regularni dio sezone Royal Never Give Up bi bio veliki favorit, no ovaj put su uloge obrnute, a objasnit ćemo i zašto.

Edward Gaming

Edward Gaming je bio prvi pratitelj Royal Never Give Upa u regularnom dijelu sezone, ali ostali su kratki kada je riječ o toj prvoj poziciji. Međutim, u Playoffu su pokazali da su izuzetno jaki i to smo mogli vidjeti upravo u njihovom zadnjem meču protiv FunPlus Phoenixa koji je glavni favorit. Taj je meč bio izuzetno zanimljiv a Edward Gaming je imao vodstvo dvaput, pri rezultatu 1-0 i 2-1, no tada se FunPlus Phoenix probudio i pokazao zašto se trenutno smatra najjačom ekipom u LPL-u. Danas Edward ima svoju drugu šansu i smatramo kako će je iskoristiti na najbolji mogući način.

Royal Never Give Up

Royal Never Give Up je u prvom kolu Playoffa glatko izgubio od FunPlus Phoenixa s 3-0, a zatim je slavio protiv prošlogodišnjih prvaka Top Esportsa u donjem dijelu ždrijeba gdje je dobio novu šansu. Sada će svoj put u finale tražiti preko Edward Gaminga i teško je reći hoće li u tome uspjeti. Gledajući njihov meč protiv FunPlus Phoenixa jasno je bilo da jednostavno nisu dovoljno jaki za savladati tu ekipu. Budući da je Edward u rangu s FunPlusom, teško je očekivati da je Royal Never Give Up u samo tjedan dana napredovao do te mjere da prođe ovu današnju prepreku.

Prognoza

Iz svega dosad napisanog jasno je zaključiti da smatramo kako će Edward Gaming biti pobjednik danas. Jednostavno je više kvalitete na njihovoj strani i trebali bi osigurati revanš protiv FunPlus Phoenixa u samom finalu. Kvota na taj ishod je vrlo dobih 1.60, a ono što je još poprilično privlačno je odigrati i veći broj killova prve mape od ponuđene granice. Prijenos ovog dvoboja bit će kao i uvijek dostupan na platformama YouTube i Twitch.

Edward Gaming – Royal Never Give Up
Tip
: 1
Kvota: 1.60
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus