Tip dana: Rusija – Kazahstan(Rukomet, Subota, 20.03.2021.)

Danas se nastavljaju kvalifikacijske utakmice za Olimpijske igre u rukometu za žene, a očekuje nas jedan interesantan dvoboj između Rusije i Kazahstana. Kazahstan je uvjerljivo najveći autsajder u ovoj skupni s Rusijom, Mađarskom i Srbijom, a to je pokazao i jučer kada ga je Mađarska apsolutnu razbila. Nešto slično, na njihovu žalost, očekujemo i danas kada igraju protiv jedne od najjačih reprezentacija svijeta.  

Rusija

Kao što smo rekli, Rusija je jedna od najjačih reprezentacija svijeta, a to su njihove igračice pokazale i jučer protiv Srbije. U toj su utakmici Ruskinje odigrale jedno vrlo uvjerljivo prvo poluvrijeme, a u drugom su samo održavale prednost te istovremeno odmarale svoje najbolje igračice. Bilo bi pravo iznenađenje kada Ruskinje ne bi bile prve u ovoj skupini, a riječi ne mogu opisati kolika bi bila senzacija kada bi Kazahstan uspio ostvariti bilo kakav rezultat osim uvjerljivog poraza protiv Rusije. Kada Rusija na ovoj utakmici ne bi zabila više od 37-38 golova, već samo to bi smatrali vrlo neobičnim. 

Kazahstan

Kazahstan će ovu skupinu kvalifikacija za Olimpijske igre završiti s 0 bodova. To je jedna od onih stvari koje jednostavno znate kada vidite neki raspored natjecanja. No, unatoč tome, ono što je lijepo vidjeti je da djevojke u toj reprezentaciji daju svojih 100% pri svakom napadu i obrani. U jučerašnjoj utakmici protiv Mađarske, igračice Kazahstana u napadu su se vrlo brzo odlučivale na šut i nije bilo situacija u kojima bi ih Mađarska natjerala da igraju do podizanja ruke sudaca. Upravo su zato Omogućile više napada Mađarskoj koja je na kraju utakmica zabila ogromnih 46 golova. Ako se Kazahstan odluči tako igrati i danas, teško je očekivati da ne prime neku sličnu brojku golova u ovoj utakmici.  

Prognoza

Kao što smo to otvoreno već napisali, za današnji tip dana očekujemo jedno apsolutno razbijanje Kazahstana od strane Rusije koja definitivno neće ni na koji način riskirati svoj put u Tokio. Jasno je da će vrlo vjerojatno u ovoj utakmici odmarati neke od ključnih igračica kao što su Vyakhireva ili Managarova, no kada imaju klupu koju čine igračice kao Sen ili Dmitrieva, onda nema brige oko toga tko će zabijati dok prva postava odmara. Granica koja je postavljena na ukupan broj golova ruske reprezentacije je 37.5 i jednostavno je nemoguće ne odigrati tako nešto. 38 ili više golova za Rusiju bi značilo da će ova reprezentacija zabiti po 19 u jednom poluvremenu i to je i više nego realno gledajući tko im je današnji protivnik. Isto tako, vrijedi pokušati odigrati i da će Kazahstan u ovoj utakmici zabiti manje od 19.5 golova jer to je vrlo visoka granica za ovu reprezentaciju.

Rusija – Kazahstan
Tip
: Rusija zabija više od 37.5 golova
Kvota: 1.75
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus