Tip dana: Vitality – Schalke 04(Esport, Petak, 11.06.2021.)

Danas je prvi dan ljetnog dijela natjecanja u LEC-u. Riječ je o natjecanju u igrici League of Legends za europsku regiju i sve će ekipe igrati po jedan meč. Onaj koji je nama najzanimljiviji za naš tip dana je između ekipa Vitality i Schalke. Obje su ekipe imale neke značajne promjene u svojim sastavima i one bi mogle znatno utjecati na ishod ovog meča.

Vitality

Vitality je u svoje redove doveo Lidera na poziciju mida i Selfmadea na poziciju junglera. Oba su igrača vrlo dobra, a ako uzmemo u obzir da su u proljetnom dijelu sezone u svoje redove doveli i Crownshota, čini se kako konačno imaju dobar roster koji bi ovog puta mogao ostvariti i neki bolji rezultat nego što je to bio slučaj proteklih godina. Jedino pitanje koje se može postaviti je kako će funkcionirati ova ekipa budući da će im ovo biti prvi službeni meč zajedno, ali isto se pitanje može postaviti i za njihove današnje protivnike.

Schalke 04

Schalke je za ljetni dio sezone ostao bez midlanera Abbedagea koji je otišao u SAD, točnije u ekipu 100Thieves. Također, iz nekog neobjašnjivog razloga, Schalke je odlučio da Gilius više neće biti glavni jungler u ekipi što je poprilično iznenadilo sve koji su pratili ovu ekipu. Na njihovo mjestu su uskočila dva, u najmanju ruku, neprovjerena igrača za koje je jako upitno hoće li moći prikazati partije kakve su pokazivali njihovi prethodnici. Naše osobno mišljenje je da neće moći.

Prognoza

Budući da mislimo kako su pojačanja Vitalityja poprilično dobra te da je Schalke znatno unazadio svoj roster, naš tip dana bit će pobjeda Vitalityja. Kvote su na obje ekipe u ovom susretu podjednake i smatramo da je to nešto što bi trebalo iskoristiti jer u prvom meču sezone dosta je upitnika kod onih koji nisu previše upućeni u natjecanje i ekipe. Ovaj je meč četvrti po redu na dnevnom rasporedu i trebao bi početi oko 21 sat.

Vitality – Schalke 04
Tip
: 1
Kvota: 1.85
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus