Tip tjedna: Austrija – Turska (Nogomet, Utorak, 02.07.2024.)

Danas na Europskom prvenstvu u nogometu igraju Austrija i Turska. Ta utakmica počinje u 21 sat, a prijenos će joj se moći pogledati na HTV-u, kao i eventualno u nekoj domaćoj online kladionici.

Austrija

Austrija je jedan od hitova ovog prvenstva. Mnoge je impresionirao način na koji igra ova reprezentacija i time je stekla velik broj simpatizera. Izgubila je tijesno od Francuske s 1-0, ali je nakon toga slavila protiv Poljske i Nizozemske, a u obje pobjede postigla je po tri pogotka. Danas igra protiv Turske i bit će blagi favorit za pobjedu u toj utakmici. S tom se prognozom slažemo jer Turska igra vrlo nestabilno na ovom natjecanju.

Turska

Turska je u prvoj utakmici svladala Gruziju s 2:1, a onda je izgubila od Portugala s 3:0. U konačnici je pobijedila Češku, u utkamici u kojoj je sudac bio vrlo bitna figura. Zadnji put je Turska igrala protiv Austrije u pripremnoj utakmici za ovo natjecanje, a iako je riječ o prijateljskoj utakmici, izgubila je ogromnih 6:1. Ne smatramo da će tako biti i danas, ali Austrije je po nama favorit za prolazak.

Tip

Za ocu ćemo utakmicu odigrati kako će u njoj Austrija doći do pobjede. Jednostavno je pokazala puno više od Turske i igra ljepši nogomet. Kvota na Austriju je odlična i odlučili smo je iz tog razloga iskoristiti.

Austrija – Turska
Vrijeme
: 21:00h
Tip: 1
Kvota: 2.00
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.