Tip tjedna: Crna Gora – Paragvaj (Rukomet, Subota, 02.12.2023.)

Danas će na Svjetskom prvenstvu u rukometu za žene igrati Paragvaj i Crna Gora. Ta utakmica počinje u 18 sati, a prijenos će joj se moći pogledati u hrvatskim online kladionicama.

Paragvaj

Paragvaj je jedan od najvećih autsajdera na ovom Svjetskom prvenstvu, a to smo i vidjeli u njihovoj utakmici protiv Mađarske, koju su izgubili rezultatom 35:12. Sada igraju protiv Crne Gore koja je podjednako kvalitetna kao i Mađarska, ali čiji je naglasak na obrani. Dakle, ako je Paragvaj Mađarskoj zabio 12 golova, nekakav logički zaključak je da bi se i danas mogao kretati oko te brojke.

Crna Gora

Crna Gora je u utakmici protiv Kameruna primila svoj prvi gol tek u 25. minuti utakmice. Taj je susret završio pobjedom Crne Gore 25:11, što je još jedan pokazatelj kako ova reprezentacija igra utakmice s malim brojem golova jer koristi duge napade i igra dobru obranu. Zaista se čini izglednim stoga odigrati kako Paragvaj ovdje neće postići puno golova, a granica koja je postavljena na njih je također privlačna.

Tip

Kao što smo rekli, odigrat ćemo kako Paragvaj postiže manje golova od postavljene granica, a ona je čak 17.0. Ne vjerujemo da bi ta reprezentacija mogla doći do 18 golova u utakmici i ovo smatramo odličnim parom za odigrati.

Crna Gora – Paragvaj
Vrijeme
: 18:00h
Tip: Paragvaj daje manje od 17.0 golova
Kvota: 1.75
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.