Tip tjedna: Denver Nuggets – Los Angeles Lakers (Košarka, Ponedjeljak, 29.04.2024.)

Večeras u NBA ligi imamo peti i potencijalno posljednji susret između Denver Nuggetsa i Los Angeles Lakersa. On počinje oko 4 ujutro po našem vremenu, a prijenos će mu se moći pogledati u velikom broju domaćih kladionica.

Denver Nuggets

Denver je ekipa predvođena Nikolom Jokićem, koja je u prve tri utakmice s Lakersima došla do tri uvjerljive pobjede i tako najavila svoj prolazak. Nikada u povijesti neka ekipa nije gubila 3:0 u seriji Playoffa, a zatim prošla, tako da će Lakersi morati stvoriti povijest ako žele dalje. Da to i planiraju pokazali su u četvrtoj utakmici u kojoj su slavili i smanjili na 3:1, ali sada se serija seli u Denver.

Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakersi imali su tu nesreću da su u prvom kolu Playoffa za protivnika dobili branitelja naslova i sada se nalaze na rubu ispadanja. Može se reći da je Denver jednostavno kvalitetnija ekipa, a posebice im u prilog ide činjenica da su utakmice u Denveru puno teže za igrati jer je nadmorska visina nekim igračima velik problem. To je također ogroman vjetar u leđa domaćoj ekipi od koje mnogi večeras očekuju siguran prolazak dalje.

Tip

Za ovu ćemo utakmicu odigrati kako će u njoj Anthony Davis imati više od 25.5 poena. Koliko god Jokić bio dobar u napadu, u obrani mu je Davis zadavao dosta problema i prelazio je ovu granicu poena. Smatramo da bi to mogao biti slučaj u večeras u ovoj utakmici, kada Lakersi moraju ići na sve ili ništa.

Denver Nuggets – Los Angeles Lakers
Vrijeme
: 04:00h
Tip: Anthony Davis više od 25.5 poena
Kvota: 1.80
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.