Tip tjedna: Evil Geniuses – Cloud9 (Esport, Subota, 05.08.2023.)

Danas u LCS-u, sjevernoameričkoj ligi u igrici League of Legends imamo susret Playoffa između ekipa Evil Geniueses i Cloud9. On počinje u 23 sata, uz izravan prijenos na YouTubeu, Twitchu i u hrvatskim kladionicama koje ga imaju u svojoj ponudi.

Evil Geniuses

Evil Geniuses je ekipa koja je za početak ove sezone doživjela neke promjene u svom rosteru, ali su unatoč tome odlično ušli u sezonu. Zatim su imali jedan slabiji period u kojem su se mučili, ali u konačnici su izborili Playoff. U njemu su prošli prvi rundu, a sada za protivnika imaju vjerojatno najjaču ekipu lige, Cloud9. Zbog toga je kvota na njihovu pobjedu velikih 6.00, tako da se ne očekuje prolaz u ovom meču.

Cloud9

Kao što smo rekli, Cloud9 je vjerojatno najjača ekipa u LCS-u i kladionice uz kvotu od samo 1.10 očekuju njezin prolaz u ovom meču. Cloud9 već nekoliko godina ima gotovo isti roster koji je uigran i koji to dokazuje svojim rezultatima u ovoj ligi. Slažemo se s procjenama kladionica da će proći dalje u ovom duelu, iako je kvota možda ipak premala za to i ne vjerujemo da je toliko veliki favorit.

Tip

Ono što ćemo odigrati za naš tip tjedna je da će na prvoj mapi u ovom susretu biti više od 22.5 killova. To je jedna vrlo niska granica za meč Evil Geniusesa koji su poznati po tome da im mečevi završavaju s velikim brojem killova. Kvota je takošer dobra i smatramo da je ovo odličan par za odigrati.

Evil Geniuses – Cloud9
Vrijeme
: 23:00h
Tip: Više od 22.5 killova, prva mapa
Kvota: 1.60
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.