Tip tjedna: Fnatic – Vitality (Esport, Subota, 21.01.2023.)

Danas započinje nova sezona u LEC-u, najjačem europskom natjecanju u igrici League of Legends. Susret koji će se odigrati zadnji u danu, s početkom u 22 sata, bit će onaj između ekipa Fnatic i Vitality, a njegov prijenos naći će se na platformama kao Twitch, YouTube i u hrvatskim kladionicama online.

Fnatic

Fnatic je za ovu sezonu napravio neke velike promjene u svom rosteru, a ona najveća je povratak njihove legende Rekklesa. Prije par mjeseci igrali su na Svjetskom prvenstvu, a sasvim sigurno je glavni cilj ponovno izboriti nastup na tom natjecanju. Pritom će svakako pokušati doći i do titule u LEC-u, a vidjet ćemo kako će izgledati njihov ulazak u sezonu.

Vitality

Vitality je također napravio neke promjene u svom sastavu, a može se bez sumnje reći da je prošla sezona za njih bila razočaravajuća. Nakon što su uložili puno u izgradnju konkurentne ekipe, nisu uspjeli doći niti blizu titule u LEC-u, a isto tako su ostali i bez plasmana na Svjetsko prvenstvo. Sada imaju priliku ostaviti bolji dojam, a vidjet ćemo hoće li je iskoristiti.

Tip

Naš tip za ovaj meč bit će da ćemo u njemu vidjeti više od 22.5 killova. To je vrlo niska granica s obzirom na to koliko ove ekipe u prosjeku imaju killova po meču. Ne bi bilo ništa čudno kada bi se ova granica počela povećavati tijekom dana, tako da se isplati odigrati je dok je ovako niska.

Fnatic – Vitality
Vrijeme: 22:00h
Tip: Više od 22.5 killova
Kvota: 1.55
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.