Tip tjedna: Hanwha Life Esports – DPlus Kia (Esport, Subota, 04.03.2023.)

Danas ćemo imati jedan jako zanimljiv meč u južnokorejskoj ligi u igrici League of Legends. On će biti između ekipa Hanwha Life Esports i DPlus Kia. Trebao bi početi oko 7 sati, a prijenos će mu biti dostupan na platformama YouTube, Twitch i u hrvatskim kladionicama online.

Hanwha Life Esports

Hanwha Life Esports trenutno ima omjer od devet pobjeda i četiri poraza u ovoj ligi, a za trenutnu sezonu je stvorila jedan odličan roster što sami broj pobjeda i dokazuje. Igraju jednim opreznim stilom i njihovi su mečevi često poprilično dugi, ali završavaju s manjim brojem killova od ponuđenih granica u kladionici. Današnji meč trebao bi biti upravo jedan od takvih jer igraju s ekipom koja je gotovo identična po tom pitanju.

DPlus Kia

DPlus Kia je ekipa koja je nekoć bila poznata pod imenom Damwon, a zadržala je glavninu svojih igrača te dovela osvajača Svjetskog prvenstva Defta. Kao što smo rekli, i oni igraju poprilično sporo i s malo killova, tako da bi sve mape ovog susreta trebale završiti s manjim brojem killova od ponuđene granice. Osim po svom stilu, DPlus i Hanwha Life Esports su identični i po svom omjeru jer i DPlus ima devet pobjeda i četiri poraza tako da će ovo biti bitan susret za obje ekipe.

Tip

Kao što se već dalo naslutiti, odigrat ćemo na manji broj killova prve mape ovog susreta. Granica koju smo odabrali iznosi 21.5 killova, a zaista se ne sjećamo kada smo zadnji put gledali ove dvije ekipe u meču u kojem je ta granica bila prebačena. Nekom se sličnom ishodu nadamo i danas.

Hanwha Life Esports – DPlus Kia
Vrijeme: 07:00h
Tip: Manje od 21.5 killova, prva mapa
Kvota: 1.62
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.