Tip tjedna: Kiel – Göppingen (Rukomet, Ponedjeljak, 20.05.2024.)

Danas u Njemačkoj imamo susret rukometne Bundeslige između Kiela i Göppingena. On počinje u 19 sati, a prijenos će mu se moći pogledati u velikom broju domaćih online kladionica.

Kiel

Što se tiče domaćeg prvenstva, Kiel je odigrao sezonu ispod očekivanja jer se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji koja mu ne garantira Ligu prvaka. Međutim, u tom se natjecanju ove sezone nalazi u Final Fouru, odnosno polufinalu, gdje će igrati protiv Barcelone i fokus ekipe sasvim sigurno je kompletno na toj utakmici. Budući da četiri utakmice do kraja više ne mogu završiti na nekoj od dvije najbolje pozicije u ligi, danas bi ih mogli vidjeti u opuštenijem izdanju.

Göppingen

Göppingen se trenutno nalazi na 15. poziciji prvenstva i eventualnom pobjedom danas bi si praktički osigurao ostanak u ligi. Ekipa je to koja je izgubila četiri od zadnjih pet utakmica i nema sezonu za pamćenje, a sada je na teškom gostovanju i pokušat će iznenaditi svog protivnika. Međutim, kvota na njihovu pobjedu iznosi poprilično velikih 7.57, tako da je teško očekivati neko iznenađenje.

Tip

Za ovu utakmicu odigrat ćemo kako će u njoj Göppingen ipak odigrati dovoljno dobro da ne bi izgubio sa sedam ili više golova razlike. Kielu pobjeda zapravo nije potrebna, već je cilj da se nitko ne ozlijedi, dok bi Göppingenu bodovi dobro došlli. Po tome se čini kako ovaj ishod ima jednu određenu vrijednost za odigrati.

Kiel – Göppingen
Vrijeme
: 19:00h
Tip: 2
Kvota: 1.71
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igraÄŤe

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.