Tip tjedna: Nizozemska – Austrija (Nogomet, Utorak, 25.06.2024.)

Danas će na Europskom prvenstvu u nogometu svoje snage odmjeriti Nizozemska i Austrija. Njihova utakmica počinje u 18 sati, uz prijenos na HTV-u i eventualno u nekoj od hrvatskih online kladionica.

Nizozemska

Nizozemska je u prvom kolu preokretom slavila protiv Poljske, a zatim je remizirala s Francuskom. To znači da su trenutno na četiri boda i već su idućoj fazi turnira. Međutim, ako žele doći do prvog mjesta, u ovoj utakmici moraju ići na pobjedu jer Francuska također ima četiri boda i protiv Poljske će danas pokušati doći do pobjede. No, pita se nešto i Austriju koja je na tri boda, tako da nam ostaje vidjet kako će oni ući u susret.

Austrija

Austrija trenutno ima tri boda, što bi trebalo biti dovoljno za iduću fazu natjecanja, ali sasvim sigurno neće ništa prepustiti slučaju, već će pokušati doći barem do boda. Imaju kvalitetan sastav koji se može nositi s Nizozemskom, no gledajući prethodne utakmice u ovoj skupini, mogla bi nas čekati jedna tvrda i neizvjesna utakmica u kojoj niti jedna ekipa neće lako do gola.

Tip

Za ovu utakmicu odigrat ćemo jedan često ne baš popularan ishod. Reći ćemo kako će ona završiti nerijšeno. Iako nepopularan, on je jako realan, a može se reći i da bi odgovarao obje ekipe. Kvota je dobra i ostaje nam vidjeti hoćemo li je pogoditi.

Nizozemska – Austrija
Vrijeme
: 18:00h
Tip: X
Kvota: 3.30
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.