Tip tjedna: Odense – Nyk (Rukomet, Subota, 27.01.2024.)

Za tip tjedna ovog smo puta odabrali rukometni meč iz danske lige za žene, a u njemu će igrati Odense i Nyk. On počinje u 16 sati, a prijenos bi mu se mogao pogledati u nekim od najboljih online kladionica u Hrvatskoj.

Odense

Odense ove sezone igra sjajan rukomet. Klub će na kraju iste napustiti neke od sjajnih igračica, tako da možemo reći da je ovo sezona u kojoj moraju ostvariti neki uspjeh. U domaćem prvestvu trenutno su na trećem mjestu, a imaju šest bodova više od svojih našanjih protivnica koje su na četvrtom. Međutim ekipe koje se nalaze van tri prva mjesta jednostavno ne mogu konkurirati vodećima.

Nyk

Nyk je ekipa koja je solidna, a moglli smo je bolje upoznati u Europskoj ligi jer ih je naša Podravka svladala u svojoj dvorani. Kao što smo rekli, ekipe koje se nalaze ispod prva tri mjesta koja zauzimaju Esbjerg, Ikast i Odense, jednostavno ne mogu parirati za neki veći uspjeh. Tako bi trebalo biti i danas u utakmici u kojoj je Odense poprilično velik favorit za upisati nova dva boda.

Tip

Kvota na Odense u ovoj utakmici ne doseže niti 1.15 u velikom broju kladionica, a s time se slažemo jer se radi o jako kvalitetnoj ekipi. Stoga ćemo odigrati kako će Odense postići više od 33.0 golova. Trebalo bi se igrati brzo, a kada je tako, Odesne to maksimalno koristi i često postiže puno golova.

Odense – Nyk
Vrijeme
: 16:00h
Tip: Odesne daje više od 33.0 golova
Kvota: 1.85
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.