Tip tjedna: Španjolska – Čile (Rukomet, Subota, 14.01.2023.)

Na Svjetskom prvenstvu u rukometu danas će Španjolska odigrati svoju utakmicu protiv Čilea. Ona počinje u 20 sati i 30 minuta, a prijenos će joj biti dostupan u hrvatskim kladionicama online.

Španjolska

Španjolska je jedan od većih favorita za ostvariti neki zapaženi uspjeh na ovom Svjetskom prvenstvu, a u prvom je kolu nadigrala Crnu Goru te došla do jedne sigurne pobjede. Sada im je protivnik slabašni Čile, ekipa koja je daleko najveći autsajder u grupi nakon što je izgubila svoju prvu od Irana. Nakon Crne Gore, Španjolskoj su tako ostale dvije lake utakmice u kojima mora samo odraditi posao, a zatim proći skupinu s maksimalnim brojem bodova.

Čile

Nakon što je izgubio od Irana u utakmici koju smo spomenuli, Čile je gotovo sigurno ekipa koja će ispasti u prvom krugu jer ne bi trebao doći do bodova protiv Španjolske i Crne Gore. Danas su toliki autsajderi po procjenama kladionica da u nekim od njih kvota na Španjolsku niti ne postoji ili je postavljena na minimalnih 1.01.

Tip

Ono što ćemo odigrati za naš tip tjedna je da Španjolska u ovoj utakmici postiže više od 37.5 golova. Bit će tu sigurno puno lakih golova za Španjolsku koji će doći nakon kontre i polukontre, a njihova efikasnost trebala bi biti na jednoj vrlo visokoj razini. Napadi Čilea su dosta ishitreni i kratki, a to je odlična stvar kod ovakvog tipa jer neće potrošiti puno vremena. To će Španjolskoj pružiti više šansi i više golova.

Španjolska – Čile
Vrijeme: 20:30h
Tip: Španjolska daje više od 37.5 golova
Kvota: 1.85
KladionicaGermania

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.