Tip tjedna: T1 – KT Rolster (Esport, Subota, 24.02.2024.)

Kao ovotjedni tip odabrali smo jedan esport događaj, a u njemu će snage odmjeriti korejske ekipe u igri League of Legends. Riječ je o svjetskim prvacima, ekipi T1 i KT Rolsteru, respektabilnoj ekipi s nekim velikim zvijezdama. Taj susret počinje danas, u ranim jutarnjim satima, a prijenos će mu biti omogućen na YouTubeu, Twitchu i u najboljim hrvatskim online kladionicama koje ga imaju u svojoj ponudi.

T1

T1 je aktualni svjetski prvak i radi se o ekipi koja u svakom svom meču ima jasan plan kojim će igrati te jako brzo dođe u vodstvo koje protivnici jednostavno ne mogu nadoknaditi. Iako im mečevi počnu sporim tempom, T1 igra odlično oko različitih objectivea i tako kreira svoju prednost koju sve više povećava kako meč odmiče. Nešto tako očekujemo vidjeti i danas.

KT Rolster

KT Rolster je, kao što smo rekli, ekipa koja u svom sastavu ima dosta zvijezda, ali kao i sve ostale ekipe u Južnoj Koreji, jednostavno nije u rangu ekipa T1 i Gen.G, koje gotovo redovno zauzimaju prve dvije pozicije u natjecanju. Nešto tako trebalo bi se dogoditi i ove godine jer su te ekipe već istaknule svoje kandidature za osvajanjem naslova. No, ostaje nam vidjeti može li doći do iznenađenja.

Tip

Ono što ćemo odigrati za ovaj meč je da će na prvoj mapi biti manje od 25.5 killova. To je vrlo visoka granica iznad koje T1 jako rijetko prelazi na prvoj mapi zbog svog načina igre. S obzirom da su jača ekipa i da će se igrati njihovim tempom, ovdje vidimo dosta veliku vrijednost.

T1 – KT Rolster
Vrijeme
: 08:00h
Tip: Manje od 25.5 killova, prva mapa
Kvota: 1.70
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.