Tip tjedna: Top Esports – G2 (Esport, Utorak, 13.05.2024.)

MSI je drugi najjači međunarodni turnir u League of Legendsu, a i ove je godine okupio najjače ekipe svijeta. U jednom od mečeva, svoje će snage odmjeriti G2 iz Europe, te Top Esports iz Kine. On počinje u 11 sati, a prijenos će mu se pronaći na YouTubeu, Twitchu i u kladionicama koje ga imaju u svojim ponudama.

Top Esports

Top Esports je ekipa koja je svoj plasman na ovo natjecanje ostvarila kao druga najbolja ekipa iz LPL-a, najjače kineske lige u igri League of Legends, a samim time što dolazi iz te regije, jasno je da će biti poprilično velik favorit protiv neke od ekipa iz Europe. Ovoga puta kvota na Top Esports iznosi samo 1.45, što ipak možda nije jako realno jer se igra do tri dobivene mape, a G2 je pokazao koliko je dobar u svojim zadnjim mečevima.

G2

G2 je već godinama najbolja europska ekipa, a na ovom natjecanju je u prvom kolu poražen od svjetskih prvaka, ekipe T1, rezultatom 3:2, da bi nakon toga svladao PSG s 3:0. U tom porazu protiv T1, pokazali su svoj potencijal jer su bili jako podcijenjeni, da bismo potvrdu kvalitete dobili protiv PSG-a. Sada više ne smiju izgubiti jer bi to značilo ispadanje s turnira, tako da će ovo biti jako zanimljiv susret.

Tip

Za ovaj ćemo meč odigrati kako G2 osvaja barem dvije mape. Kvota na takav ishod je dobra, a ne isključujemo i mogučnost da bi G2 mogao do pobjede, za što kvota iznosi sjajnih 2.80.

Top Esports – G2
Vrijeme
: 11:00h
Tip: 2
Kvota: 1.85
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.