Tip tjedna: Vipers – Ikast (Rukomet, Subota, 17.02.2024.)

Danas će u rukometnoj Ligi prvaka za žene, snage odmjeriti Vipers i Ikast. Ta utakmica počinje u 18 sati, a prijenos će joj se moći pogledati na EHFTV-u i u sportskim kladionicama.

Vipers

Vipers je ekipa koja je osvojila čak tri zadnje Lige prvaka, a sada se nalazi na četvrtom mjestu u skupini. Točnije, neovisno o rezultatu ove utakmice, na tom će mjestu i ostati, a to znači da bismo mogli gledati jednu utakmicu bez pritiska s njihove strane, što znači da bi moglo biti puno golova na njoj. Tom u prilog ide i sama činjenica da će igrati dvije skandinavske ekipe.

Ikast

Ikast je ekipa koja je u ovo natjecanje došla s pozivnicom EHF-a, a onda je pokazala da je ta pozivnica sasvim zaslužena. Igraju sjajno ove sezone, a njihove utakmice su jako efikasne. Trenutno se nalaze na trećoj poziciji u skupini, a ovisno o tome kako će odigrati Metz i Ferencvaroš, možda mogu dohvatiti i drugo mjesto skupine. Budući da Metz igra dva sata prije ove utakmice, predstava Ikasta mogla bi ovisiti o tom rezultatu.

Tip

Za ovu ćemo utakmicu odigrati kako će na njoj biti više od 63.5 gola. Jedna dosta visoka granica, ali smatramo kako bi u ovoj utakmici, koja bi mogla biti odigrana bez pritiska, trebala biti prebačena bez nekih velikih problema.

Vipers – Ikast
Vrijeme
: 18:00h
Tip: Više od 63.5 gola
Kvota: 1.65
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.