Tip tjedna: Vitality – BDS (Esport, Nedjelja, 10.03.2024.)

Za ovotjedni tip odabrali smo susret u igri League of Legends, a on će se odigrati zmeđu ekipa Vitality i BDS u natjecanju LEC, točnije u natjecanju za europsku regiju. On počinje oko 17 sati, uz prijenos na YouTubeu, Twitchu i u hrvatskim kladionicama koje ga imaju u ponudi.

Vitality

Vitality je u proljetni dio sezone ušao jučerašnjom pobjedom na ekipom pod imenom Team Heretics i tako najavio da bismo mogli gledati neke bolje predstave od onih na koje smo pomalo i naviknuli. Unatoč pobjedi, danas neće biti favoriti jer igraju protiv BDS-a, koji je jučer još jednom pokazao koliko je kvalitetan, iako je izgubio od najjače ekipe lige, G2.

BDS

Kao što smo rekli, BDS je jučer izgubio od G2, ali je to bio neizvjestan meč u kojem je zadnja borba presudila pobjednika. Danas pred sobom imaju neugodni Vitality, ali i Vitality koji nije u rangu G2, tako da je za očekivati da bi BDS trebao doći do pobjede. Kvota na pobjedu BDS-a iznosi 1.65, što je sasvim solidno, a u sastav im se vratio i Adam, koji nije nastupio u završnici zimskog dijela sezone, zbog čega BDS možda i nije ostvario uspjeh kojem se u njoj nadao.

Tip

Kao što smo rekli, odigrat ćemo na pobjedu ekipe BDS, budući da znamo kolika je njihova kvaliteta, a i kvota na taj ishod je poprilično isplativa. Vidjet ćemo hoće li opravdati naša očekivanja i opravdati tu ulogu blagog favorita.

Nizozemska – Češka
Vrijeme
: 17:00h
Tip: 2
Kvota: 1.65
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.