Viralno

Djevojčica je mislila da je on Djed Božićnjak. Njegova reakcije na to bila je predivna!

djed božićnjak u supermarketu

U malom gradu, jedna djevojčica otišla je s mamom u supermarket. Dok su šetale između polica, djevojčicine oči zasjale su kada je ugledala starijeg gospodina s dugom bijelom bradom i crvenom majicom. Njeno srce je poskočilo od uzbuđenja – bila je uvjerena da je to Djed Božićnjak.

Gospodin je primijetio djevojčicin zadivljen pogled i zastao je, nasmiješivši se. Djevojčica se približila, a u situaciji u kojoj bi mnogi postupili drukčije, on je odlučio prihvatiti ulogu.

Čučnuo je do nje i pažljivo slušao djevojčicinu priču o njenim dobrim djelima i o tome što bi voljela dobiti za Božić. Djevojčina mama, gledajući ovu predivnu scenu, nije mogla sakriti osmijeh. Stariji gospodin je nastavio razgovor s djevojčicom, postavljajući joj pitanja i hvaleći je za svako dobro djelo koje je spomenula.

Kada su se konačno oprostili, djevojčica je bila najsretnija na svijetu. Osjećala se posebno i voljeno, vjerujući da je upravo srela pravog Djeda Božićnjaka. Gospodin je nastavio svojim putem, ali s osmijehom na licu i toplinom u srcu, znajući da je uljepšao dan jednoj maloj djevojčici.

U komentarima na video mnogi sugeriraju da gospodin osim izgleda ima i dobrotu Djeda Božićnjaka te se došlo do kolektivnog zaključka kako u svijetu treba još ovakvih ljudi jer bi ga učinili ljepšim mjestom.

To Top