Viralno

Psić pronađen u smeću nije se prestajao tresti. Pogledajte što je uslijedilo

napušteni psić

Jednog dana, negdje u Bugarskoj, muškarac se odazvao na zvukove pored kontejnera za smeće u svom susjedstvu. Otišao je istražiti što se događa, a nakon što je gotovo odustao od pšotrage, unutra je ugledao malog, napuštenog psića kako se sklupčao među otpadom.

Psić je bio vidno prestravljen i drhtao je od hladnoće. Izgledao je izgladnjelo, a oči su mu bile ispunjene tugom i strahom. Muškarac je prišao bliže, lagano pružajući ruku prema psiću kako bi ga izvukao iz smeća. Psić je prvo ustuknuo, ali glad i umor su ga natjerali da se prepusti.

Muškarac je pažljivo podigao psića i dao mu nešto hrane. Psić je pohlepno počeo jesti, pokazujući koliko je bio gladan i iscrpljen. Pogledajte u ovom videu kako je to sve izgledalo:

Narednih nekoliko dana, muškarac je posvetio puno pažnje i njege psiću. Svakodnevno ga je hranio, brinuo se za njega i pružao mu sigurnost koja mu je bila prijeko potrebna. Psić je brzo stekao povjerenje u svog novog vlasnika, osjećajući se sve sigurnije i sretnije u njegovom društvu.

Kako su dani prolazili, postali su nerazdvojni prijatelji. Ono što je sjajno i što je doživjelo velik broj pohvala gledatelja videa je činjenica da glavni junak videa poziva sve koji su ga pogledali da učine isto ako se ikada nađu u njegovoj situaciji, a i mi ćemo se pridružiti toj poruci.

Ako ikada naiđete na napuštenu životinju, posvetit joj nešto vremena i pažnje i pomozite da preživi u ovom svijetu koji ponekad zna biti vrlo okrutan.

To Top