Tip dana: Damwon Gaming – Infinity(Esport, Petak, 07.05.2021.)

Danas se nastavlja drugi najveći svjetski turnir u igrici League of Legends – MSI. Nakon jučerašnjeg uspjeha za danas smo također uspjeli pronaći vrlo zanimljiv par, a riječ je o ogledu između aktualnog svjetskog prvaka Damwona iz Južne Koreje i pobjednika iz regije Južne Amerike Infinityja. Damwon je jasni favorit u ovom ogledu i upravo će oni biti naš tip dana.

Damwon Gaming

Damwon je prije nešto više od pola godine na izuzetno uvjerljiv način došao do titule svjetskog prvaka. Od tog se podviga nije puno promijenilo jer su nastavili igrati u dominantnom ritmu koji im je u međuvremenu donio i naslov u LCK-u, odnosno južnokorejskoj regiji u League of Legendsu. Jučer su otvorili MSI natjecanje protiv ekipe Cloud9 i jednostavno im nisu ostavili ni trunku šanse. Budući da je Cloud9 kvalitetnija ekipa od Infinityja, za očekivati je da ćemo danas vidjeti još dominantniju predstavu Damwona i jednu laku i uvjerljivu pobjedu.

Infinity

Infinity je, kao što smo rekli, pobjednik južnoameričke regije još poznate i od imenom LLA. Iako je ta regija kroz prošlost dala neke dobre igrače, jednostavno nisu uspjeli nikada zabilježiti neki zapaženi uspjeh kao druge veće regije. Infinity je u jučer u prvom kolu uspio slaviti protiv japanskog Detonationa, ali ono što ga danas čeka je puno teže. Svjetski prvak koji želi nastaviti svoju dominaciju na međunarodnoj sceni i smatramo kako Infinity tu zaista neće moći učiniti ništa te upisati jedan glatki poraz.

Prognoza

Budući da je kvota na pobjedu Damwona samo 1.05, odlučili smo pogledati koja se ostala tržišta nude na ovaj susret i naišli na hendikep od 10.5 killova. Budući da vjerujemo u aktualne svjetske prvake, za naš tip dana odigrat ćemo upravo to da će Damwon od napraviti 11 ili više killova od svojih današnjih protivnika.

Damwon Gaming(-10.5 killova) – Infinity
Tip
: 1
Kvota: 1.70
KladionicaFavbet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus