Tip tjedna: Austrija – Njemačka (Rukomet, Nedjelja, 17.03.2024.)

Danas će Austrija i Njemačka igrati svoju posljednju utakmicu kvalifikacija za Olimpijske igre, a ekipa koja dođe do pobjede osigurat će nastup na tom natjecanju. Utakmica počinje u 14 sati i 10 minuta, uz prijenos u ponekoj od hrvatskih kladionica na Internetu.

Austrija

Austrija je u prvoj utkamici poražena od Hrvatske, a zatim je upisala pobjedu protiv Alžira. Isti uspjeh ima i Njemačka, ali Austrija je postigla i primila po jedan gol manje, što znači da će u slučaju neriješenog ishoda Njemačka ići na Olimpijske igre. To je možda i dobro za Austriju koja ovako neće morati kalkulirati i ići će svom snagom na pobjedu. Međutim, Njemačka je poprilično velik favorit po procjenama kladionica.

Njemačka

Njemačka je, kao što smo rekli, favorit u ovoj utakmici, a kvota na njezinu pobjedu iznosi oko 1.40. Međutim, Austrija definitivno nije ekipa za podcijeniti i mora se reći da se ne slažemo s ovako niskom kvotom na Njemačku. Upravo zato što je procijenjena kao tako velik favorit, neka tržišta na hendikep postala su poprilično isplativa ako smatrate da Njemačka neće “razbiti” Austriju.

Tip

Ono što ćemo odigrati za ovu utakmicu je ishod u kojem Austrija neće izgubiti s pet ili više golova razlike. Austrija je kvalitetna ekipa, a danas bi mogla i iznenaditi po kvoti od čak 4.60, koja se isplati pokušati odigrati.

Austrija(+4.0) – Njemačka
Vrijeme
: 14:10h
Tip: 1
Kvota: 1.80
Kladionica: Favbet

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.