Tip tjedna: KOI – MAD Lions (Esport, Subota, 25.02.2023.)

Danas se u LEC-u, najjačoj europskoj ligi u igrici League of Legends, igra susret između ekipa KOI i MAD Lions. On počinje u 18 sati, a prijenos će mu biti dostupan na platformama Twitch i YouTube te u hrvatskim kladionicama online koje ga budu imale u svojoj ponudi.

KOI

KOI je ekipa koja se prethodno natjecala pod imenom Rogue, a radi se o aktualnim braniteljima naslova u LEC-u. Zadržali su četiri od svojih pet igrača koji su do tog naslova došli, a sada se nalaze dva koraka od obrane istog. Prvo moraju svladati ekipu MAD Lionsa danas, a zatim sutra biti bolji od ekipe G2. I dok su danas blagi favoriti za pobjedu, sutra to ne bi trebao biti slučaj njihovim eventualnim prolaskom dalje.

MAD Lions

Ekipa MAD Lionsa jučer je nadigrala SK s 3:2 i ostvarila važnu pobjedu, a sada će imati jednog dosta težeg protivnika. Bit će teško samo jedan dan nakon takve pobjede prilagoditi se drugom i jačem protivniku i tu vidimo jednu veliku prednost KOI-a. I ovaj će se susret igrati na tri dobivene mape što bi moglo ograničiti broj strategija za MAD Lions, tako da smatramo da je KOI opravdano u ulozi favorita za ovaj susret.

Tip

Ono što ćemo odigrati za ovaj susret je ishod u kojem će KOI doći do pobjede. Imaju kvalitetniji igrački kadar, a uz to su pokazali više kroz ovo doigravanje, tako da bi po našem mišljenju trebali doći do pobjede. Kvota je sasvim dobra za odigrati i vjerujemo da je vrlo isplativa.

KOI – MAD Lions
Vrijeme
: 18:00h
Tip: 1
Kvota: 1.65
KladionicaPrva Sportska Kladionica

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.