Prva sportska kladionica je jedna od prvih kladionica u Hrvatskoj te jedna od najpopularnijih destinacija za sve ljubitelje klađenja u zemlji.

Plus
  • Jednostavnost korištenja
  • Puno različitih metoda uplate i isplate
  • Velik broj poslovnica diljem Hrvatske
  • Mogućnost igranja u PSK casinu putem iste stranice
Minus
  • Ponuda bi mogla biti šira
  • Neatraktivan izgled
  • Nepostojanje live podrške

Prva sportska kladionica (skraćeno PSK) je jedna od prvih kladionica u Hrvatskoj, a s radom je počela još 1998. godine. Jedno je od najvećih kladioničkih imena u zemlji, još iz doba kada su igrači sportske rezultate mogli pratiti isključivo koristeći teletekst jer gotovo nitko nije imao pristup Internetu kakav danas znamo. Njezino je sjedište u Dugopolju, a licencu za poslovanje je stekla od strane Ministarstva financija Republike Hrvatske. Trenutno broji više od stotinu poslovnica u Hrvatskoj, a velika većina igrača igra putem web stranice kladionice. Naravno, u počecima to nije bilo moguće, ali Prva sportska kladionica je uvijek pokušavala držati korak s nekim od najvećih kladionica na svijetu. Međutim, kada se igra putem PSK online stranice, definitivno se osjeća veliki zaostatak za nekim stranim i većim kladionicama te ga je teško nadoknaditi. Glavni razlog zašto se sve manji broj igrača odlučuje igrati u domaćim kladionicama svakako su razni porezi na ulog i dobitak, a za neke od njih ne možemo kriviti samu kladionicu jer oni nisu odgovorni za to. Nažalost, zbog takvih stvari najviše trpe upravo domaće kladionice i tjeraju igrače da traže neke druge solucije koje će im biti daleko isplativije.

Popularne online kladionice
Bonus do:
500kn
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije
4,5 rating
4.5
Bonus do:
5.000kn
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije
4,5 rating
4.5
Bonus do:
400 EUR
Na prvu uplatu
* Vrijedi samo za nove registracije
4,3 rating
4.3
Bonus do:
1.000kn
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije
4,3 rating
4.3
Bonus do:
500kn
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije
3,8 rating
3.8

PSK registracija

Kako bi se moglo postavljati oklade na stranici Prve sportske kladionice, novi korisnici morat će se registrirati. PSK registracija nekoć je bila puno jednostavnija, a sada se od novih korisnika traži dosta novih stvari. Osim onih standardnih podataka kao ime, prezime, adresa i slično, na slici dolje možemo vidjeti koji su neki od novijih zahtjeva kladionice kada je riječ o registraciji.

PSK registracija
PSK registracija obavlja se u samo nekoliko minuta

Neki od noviteta bili su potrebni zbog zakona koji su doneseni, a bave se suzbijanjem pranja novca putem kladionica te stoga svaki igrač mora kladionici potvrditi svoj identitet. To se čini na način da igrač odabere koju od osobnih isprava će slikati, a uz to će se od njega tražiti i da uslika svoje lice. Možemo reći da se radi o jednoj mjeri koja nije draga svima, a još jednom vrijedi istaknuti kako uglavnom za to nije kriva sama kladionica već zakoni koji su doneseni u Republici Hrvatskoj. Također, vjerojatno je da bi igrači isti tretman dobili i od nekih stranih kladionica tako da ovo zapravo ne bi trebalo predstavljati neki prevelik problem. Jednom kada je proces verifikacije novih igrača uspio, račun na kladionici će biti spreman za korištenje i igrači će moći uplatiti sredstva te igrati na željene sportske događaje.

PSK registracija može se jednostavno obaviti klikom na sljedeći link.

PSK kladionica ima standardan izgled

Izgled Prve sportske kladionice i ponude za igrače je zaista stvar ukusa. Oni koji vole nešto jednostavniji izgled sučelja bez ičega čime bi se kladionica isticala, u ovoj će kladionici doći na svoje. Međutim, oni koji ipak očekuju neki vizualni identitet, zaista će se razočarati jer na stranici Prve sportske kladionice dominira standardna bijela tema s plavim dijelovima zbog koje možemo reći da je izgled jedna od njenih većih mana.

Izgled Prve Sportske Kladionice

U gornjoj traci stranice igrač može birati za koji dan želi vidjeti ponudu, s lijeve strane se nalazi popis sportova, a s desne strane listić na koji dodaje parove. Naravno, u sredini su događaji i kvote te sve ono što je zapravo najbitnije za kreiranje listića u kladionici.

Ponuda PSK kladionice

Ponuda je vrlo vjerojatno većini igrača ipak glavni kriterij po kojem biraju kladionicu u kojoj žele igrati. Kada se osvrnemo na ponudu koju pruža Prva sportska kladionica nećemo ostati niti pozitivno, a niti negativno iznenađeni. PSK kladionica svojim igračima nudi sasvim solidnu ponudu događaja, ali glavni nedostatak je zapravo broj oklada koje se mogu odigrati na pojedini događaj. Primjerice, ponuda na nogometne događaje u najjačim ligama je zaista bogata, no ostali sportovi mogli bi imati puno bolju pokrivenost. To, naravno, vrijedi za one nešto manje popularne sportove kod kojih je moguće uglavnom odigrati samo koja će od dvije ekipe ili koji će od dva igrača pobijediti. To značajno umanjuje draž igranja i samu volju igrača da uplati svoje novce na neki od događaja za koji smatra da može vrlo uspješno predvidjeti točan ishod. Klađenje u PSK uživo je opcija klađenja na događaje koji su u tijeku i jedna je od svijetlih točaka ove sportske kladionice jer to je značajka bez koje danas online kladionice jednostavno ne bi mogle opstati na tržištu.

Uplate i isplate s Prve Sportske Kladionice

Kako bi se igrači mogli kladiti putem Prve sportske kladionice, potrebno je da uplate sredstva s kojima zapravo žele igrati. Postoji više različitih način uplate i isplate i možemo reći kako PSK kladionica u ovom segmentu može zadovoljiti gotovo svačije potrebe.

Uplata

Metode uplate na PSK

Uplata sredstava na račun u poslovnici je za mnoge još uvijek najsigurniji i preferirani način uplate. Igrač u poslovnicu Prve sportske kladionice treba doći sa svojim korisničkim imenom te zaposlenici kladionice reći koliko sredstava želi uplatiti na svoj račun. Novci su mu odmah dostupni i s njima može igrati iste sekunde nakon uplate. Uplata novca online može se izvršiti putem kartica, Skrilla, Aircasha ili bonova. Bonovi koji se mogu iskoristiti su A-bon koji je zapravo bon za nadoplatu Aircash računa i Paysafecard bon kojim se može nadoplatiti Skrill račun ili sredstva direktno uplatiti na kladionicu. Ovi bonovi mogu se kupiti na kioscima, benzinskim crpkama ili u pojedinim trgovinama. Opća uplatnica je način uplate za koji se rijetko tko odlučuje jer je sam proces takvog načina uplate poprilično zastario i dugotrajan jer se od igrača zahtjeva da popuni uplatnicu i ode je uplatiti na neko od za to predviđenih mjesta.

Isplata

Metode isplate s PSK

Isplate sredstava s računa Prve sportske kladionice vrše se na gotovo sve iste načine na koje su uplaćeni. Za one koji su svoja sredstva uplatili u poslovnici, vjerojatno je najdraža metoda isplatiti ih na isti način. Ona se još mogu isplatiti i na tekući račun igrača, Skrill račun ili Aircash račun. Vidimo da PSK ovdje nudi doista jednu solidnu raznovrsnost i igračima zaista uplate i isplate ne bi trebale predstavljati niti najmanji problem te bi svatko mogao za sebe naći onu metodu koja mu najviše odgovara.

Podrška

Kada je riječ o podršci koju Prva Sportska Kladionica nudi svojim igračima, vrijedi napomenuti kako postoje razni načini na koje korisnici mogu dobiti odgovor na svoje pitanje. Točnije, postoji čak četiri načina, a uglavnom su svi podjednako korisni. Najjednostavniji način je kliknuti na opciju “Pomoć” na samoj stranici kladionice i tu će korisnik biti preusmjeren na najčešće postavljena pitanja gdje postoji velika šansa da će pronaći odgovor i na svoje pitanje. Ostale opcije uključuju direktni kontakt s nekim od agenata službe za korisnike Prve Sportske Kladionice. Njih se može kontaktirati telefonski gdje će korisnik u razgovoru s agentom moći pitati što god ga zanima i odmah dobiti odgovor. Još jedna vrlo korisna opcija za postaviti pitanje je putem e-maila, a korisniku će ako odabere tu opciju biti predstavljen jednostavan obrazac kojeg mora popuniti nekim osobnim podacima i naposljetku postaviti pitanje. Kako obrazac izgleda može se vidjeti na slici dolje.

Obrazac za upit podršci PSK

Korisnik će nakon postavljenog upita putem obrasca odgovor dobiti na e-mail adresu koju je naveo u samom obrascu. Još jedan način kako kontaktirati nekog od agenata za jednostavna pitanja vezana uz stvari kao što su korištenje stranice i slično je korištenjem društvenih mreža. Prva Sportska Kladionica ima svoje profile na društvenim mrežama te im je u svakom trenutku moguće poslati poruku i postaviti neki upit. Obično na njega odgovore vrlo brzo ukoliko je postavljen unutar radnog vremena kladionice.

Bonusi i nagrade

Bonus koji nudi PSK

Uz samu ponudu kladionice i metode uplate i isplate, ono što je igračima najprivlačnije su bonusi i nagrade koje im kladionica nudi. Možemo reći kako je ovo još jedan segment u kojem Prva sportska kladionica, kao i većina hrvatskih kladionica, zaostaje za nešto većim kladionicama u Europi i ostatku svijeta. Tek one kladionice kao što je primjerice Favbet, koje su se više odlučile pratiti strane trendove, mogu zapravo reći da da imaju dobru ponudu bonusa i nagrada za svoje igrače. PSK će svojim igračima ipak ponuditi bonus dobrodošlice koji je zapravo najpopularniji bonus kada je o kladionicama riječ. Radi se o bonusu koji igračima podupla njihovu prvu uplatu, ali sredstva koja dobiju njegovim iskorištavanjem često imaju različite uvjete koje je potrebno zadovoljiti kako bi se on mogao isplatiti. Isti je slučaj i s Prvom sportskom kladionicom. Iako se ne radi o bonusu ili nagradi, vrijedi izdvojiti kako PSK uživo omogućuje svojim igračima koji imaju sredstava za igru na računu gledanje velikog broja prijenosa utakmica što je sasvim privlačna značajka mnogima. Također, putem stranice kladionice igrači mogu igrati i u PSK casino, ako su ljubitelji igara na sreću.

Dodatne značajke stranice

Kao što znamo, Prva Sportska Kladionica počela je s radom isključivo kao kladionica i u svom samom startu nije nudila čak niti mogućnost klađenja online. Kako su se kladionice počele sve više razvijati, prvo je korisnicima omogućena ta opcija, a to je još uvijek bilo daleko od svega što PSK nudi danas. Vrlo brzo je uslijedilo kreiranje raznih drugih zanimljivih značajki pa tako danas na stranici Prve Sportske Kladionice osim postavljanja sportskih oklada možemo pronaći i casino, loto te virtualne igre. Jako je često da hrvatske kladionice objedine sve te mogućnosti na svojoj stranici, a kao i za sve njih, tako je i za PSK to bio pun pogodak. Danas njihov casino nudi pregršt zabavnih igara među kojima su neke od najpopularnijih na svijetu i velik broj igrača koji su prvobitno kreirali račun samo zbog klađenja posjeti i casino za dodatnu zabavu te mogućnost zarade.

Oni koji uživaju u lotu i sličnim lutrijskim igrama za sebe će sasvim sigurno pronaći nešto među svim loto opcijama koje Prva Sportska Kladionica nudi svojim igračima. Možemo reći kako je loto ponuda uistinu opširna jer sadrži neke od najpopularnijih izvlačenja iz zemalja diljem svijeta. Loto listići se mogu uplatiti i koristeći razne kombinacije i sisteme što donosi dodatnu draž igranja.

Virtualne igre su značajka online kladionica koja je tek nedavno postala vrlo popularna među igračima u Hrvatskoj. Uz njih se igrači na stranici Prve Sportske Kladionice mogu kladiti na razne virtualne događaje među kojima su nogomet, utrke konja, utrke pasa te automoto i speedway utrke. Važno je napomenuti da su rezultati tih događaja generirani kompjuterski, ali ono što je najprivlačnije je da su virtualne igre igračima dostupne u bilo koje doba dana ili noći.

Popularne online kladionice
Bonus do:
500kn
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije
4,5 rating
4.5
Bonus do:
5.000kn
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije
4,5 rating
4.5
Bonus do:
400 EUR
Na prvu uplatu
* Vrijedi samo za nove registracije
4,3 rating
4.3
Bonus do:
1.000kn
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije
4,3 rating
4.3
Bonus do:
500kn
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije
3,8 rating
3.8
4,5 rating

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

PSK – Prva Sportska Kladionica
4,5 rating
4.5/5
Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.