Tip tjedna: Vipers – Rapid Bukurešt (Rukomet, Subota, 06.05.2023.)

Danas imamo uzvratnu utakmicu Lige prvaka u rukometu za žene, a u njoj će snage odmjeriti Vipers i Rapid. U prvoj utakmici, odigranoj prije tjedan dana, Vipers je slavio na gostovanju 31:25, tako da se ekipa iz Bukurešta nalazi u jednoj nezavidnoj poziciji. Ovaj ogled počinje u 16 sati, a prijenos će mu biti dostupan u domaćim kladionicama, na platformi EHFTV i na sportskom programu Arena Sport 2.

Vipers

Vipers je ekipa koja je zadnja dvije sezone osvajala Ligu prvaka, a ove godine imaju potencijal još jednom ponoviti taj uspjeh jer imaju sjajnu ekipu. To su i pokazali u prvoj utakmici protiv Rapida, a sada samo moraju samo potvrditi svoj prolazak. Vipers će biti favorit za pobjedu i u ovom uzvratu, iako im ona nije niti potrebna, a slažemo se da će norveška ekipa upisati pobjedu čak i u uzvratu.

Rapid Bukurešt

Rapid je ekipa koja je zadnjih par godina uložila mnogo u stvaranje ekipe koja će biti kompetitivna u Ligi prvaka, ali u prvoj utakmici protiv Vipersa se pokazalo da to još uvijek nije to. Danas bi po našoj procjeni Rapid ipak trebao ispasti iz ovog natjecanja, a za iduću sezonu pokušati još dodatno osnažiti svoju ekipu. No, svakako će imati svoju šansu i u ovoj utakmici, koliko god ona mala bila, tako da nam ostaje vidjeti što su pripremili za ovaj uzvrat.

Tip

Ono što ćemo odigrati za ovu utakmicu je ishod u kojem će u prvom poluvremenu biti više od 28.5 golova. Ovo su dvije jako efikasne ekipe koje igraju brzo, a često prebacuju ovu granicu. Kvota je dobra i vjerujemo da se isplati odigrati ovo.

Vipers – Rapid Bukurešt
Vrijeme: 16:00h
Tip: Više od 28.5 golova, 1. poluvrijeme
Kvota: 1.63
Kladionica: Prva Sportska Kladionica

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.