Viralno

Djevojčica (5) spasila život svojoj majci koja je potonula na dno bazena

Većina majki zna koliko su njihova djeca posebna. No, Tracy Anderwald ujedno zna da je njezina kćer i pravi heroj, spasila joj je život sa samo 5 godina.

Sve je započelo jednog jutra kad se majka odlučila malo opustiti u bazenu. Prvo je i Allison bila s njom u bazenu, ali se potom otišla igrati u dvorište.

Tada se dogodilo nešto užasno. Tracy je dobila napadaj te je potonula ispod površine vode.

Na svu sreću, Allison je primijetila da njezina majka više ne pliva. Pogledala je prema bazenu i vidjela majku nepomičnu ispod vode.

Allison je odmah otrčala prema bazenu, uskočila i otplivala do svoje majke, te je izvukla na sigurno.

Allison Anderwald, 5, saved the life of her mother Tracy after she suffered a seizure while playing in a swimming pool. #corpuschristi #texas #southtexas #hero

Gepostet von Gabe Hernandez am Dienstag, 22. März 2016

Uspjela je izbaciti vodu iz pluća, no Tracy je još uvijek imala napadaj. Allison je odmah otrčala po odrasle osobe u kuću, a Tracyn suprug je nazvao hitnu pomoć.

Kad se probudila u bolničkom krevetu Tracy nije znala što se događa i kako je dospjela tamo. Tad joj je njezina sestra, Terda, rekla:

„Allison te sama izvukla, to je pravo čudo“.

Tracy je cijeli ovaj događaj pregledala na sigurnosnoj kameri, a tad je u sobu uletjela i Allison i počela je snažno grliti.

Tracy je Allison naučila plivati kad je imala samo dvije i pol godine. Neki bi rekli da je to jako rano, no u ovom slučaju joj je to znanje spasilo život.

Allison je postala pravi heroj, a ima samo 5 godina. To je zaista fantastično.

To Top

Prije nego što nas napustite...