Viralno

Dobila je poruku nakon sahrane muža: Tada je vidjela nešto zbog čega se onesvijestila!

Mailovi su jedno od najvećih otkrića u povijesti. Nikada prije nije bilo toliko jednostavno kontaktirati nekoga tko je daleko od vas, a sve što je potrebno je nekoliko klikova mišem.

Ipak, mailovi su otvorili i mnoge vrste novih problema, kao online prijevare i viruse. Jedna žena otkrila je u svom inboxu dokaz da tamo negdje postoje i gore stvari od reklama za viagru…i mogu se dogoditi vama!

Par iz Minneapolisa želio je proslaviti 20 godina braka tako što su pobjegli od hladnih dana u sunčanu Floridu. Planirali su provesti odmor u istom hotelu u kojem su bili tijekom medenog mjeseca.

Nažalost zbog gustog rasporeda na poslu, morali su rezervirati različite letove. Muž je imao let u četvrtak, a njegova žena sljedećeg dana.

Kada se čekirao u sobu, muž je odlučio poslati mail na brzinu svojoj ženi jer je znao da bi ona željela znati da je stigao sretno i sigurno. Međutim, jedna greška u tipkanju prouzrokovala je da mail ode tamo gdje nije trebao. Umjesto da mail primi njegova žena…

Mail je poslan udovici u Houstonu, Texas koja se tek vratila kući sa sahrane svog muža. Njen muž je bio jako popularan svećenik, a umro je od srčanog udara.

Udovica je sjela za svoj kompjuter, očekujući mailove od rođaka i prijatelja. Nije otvorila ni prvi kada je vrisnula i onesvijestila se. Njen sin potrčao je kod nje da vidi što se dogodilo. Kada je provjerio, vidio je mail…

U mailu je pisalo sljedeće:

“Mojoj dragoj ženi

Tema: Stigao sam Datum: 7. siječanj 2016.

Znam da si iznenađena što ti pišem. Ovdje sad imaju i kompjutere i možeš slati mailove. Tek sam stigao i čekirao se u sobu.

Vidim da je sve spremno za tvoj dolazak sutra. Jedva čekam da te vidim. Nadam se da će ti put biti dobar kao meni.

PS: Ovdje je jako toplo!!!“

To Top

Prije nego što nas napustite...