Viralno

Duža pauza se isplatila – AC/DC objavljuje novu pjesmu i otkrivaju detalje nadolazećeg albuma

Angus Young, Brian Johnson, Cliff Williams, Phil Rudd and Stevie Young – članovi benda AC/DC, vraćaju se nakon pauze od šest godina kako bi objavili najnoviji uradak.  

Pored ¢comeback¢ singla “Shot In The Dark“ kojim svojim fanovima širom svijeta najavljuju da su se vratili jači no ikad, također najavljuju i izlazak njihovog novog studijskog albuma pod nazivom “Power up“ najavljenog za 13. listopad 2020. godine. 

Novi album dakle stiže 13. listopada  za Columbia Records i to na CD-u, digitalno ali i u deluxe verzijama. Limitirano deluxe izdanje donosi osvijetljeni box s ugrađenim zvučnicima koji će svirati odlomak pjesme “Shot in the Dark”, piše TNT Radio.

Povratak starog prepoznatljivog imidža 

Njihov novi singl ima jačinu i prepoznatljivo je da dolazi s moćnog rock albuma. Prepoznatljiv je po karakterističnom tonu grupe i odmah ćete prepoznati da se radi o AC/DC-u, jer kako članovi grupe kažu, to je ono čemu su oduvijek težili. Povratak je dogovoren još 2018. godine kada su se članovi grupe okupili i nakon dužeg rada na idejama i pjesmama na kojima kao grupa nikada nisu dobili priliku skupa raditi, stvorio se album.

Optimistično je reći da su ovim studijskim albumom napravili veliki korak ka tome da vrate ono što svijet zna kao AC/DC još od 1980. kada je Bon Scott preminuo, kojem je bend posvetio mnogo pjesama na prethodnim albumima. 

Promocija na AC/DC način 

Bend je ovo izdanje odlučio promovirati na svoj način, kroz projekcije njihovog ikoničnog logotipa na nizu londonskih gradskih znamenitosti. Bend je fotografije promocije aktivno dijelio na svom Twitter profilu. 

Produkcija albuma 

Govoreći nedavno o predstojećem novom albumu benda, njihovom prvom nakon “Rock Or Bust” iz 2014., dugogodišnji inženjer zvuka grupe AC/DC, poznati Mike Fraser rekao je kako je ovoga puta proces pisanja pjesama i snimanja benda rađen prema principu usvojenom prilikom rada na njihovom posljednjem albumu iz 2014. godine.  

Atmosfera u studiju je bila jako dobra s čitavom riznicom ideja i demo snimaka na snimanju. S bendom je na produkciji ploče radio Brendan O’Brien, koji je skupa s Fraserom vršio selekciju ideja. 

Lista pjesama novog albuma grupe AC/DC – “Power up“: 

1. ‘Realize’ 

2. ‘Rejection’ 

3. ‘Shot In The Dark’ 

4. ‘Through The Mists Of Time’ 

5. ‘Kick You When You’re Down’ 

6. ‘Witch’s Spell’ 

7. ‘Demon Fire’ 

8. ‘Wild Reputation’ 

9. ‘No Man’s Land’ 

10. ‘Systems Down’ 

11. ‘Money Shot’ 

12. ‘Code Red’ 

Vrh

Prije nego što nas napustite...