Viralno

Liječnik se vratio obitelji koju zbog koronavirusa nije vidio mjesec dana. Pogledajte reakciju njegove djece!

Liječnici, medicinske sestre i drugi pružatelji skrbi bore se s do sad neviđenom situacijom zbog koje im je zabranjen i kontakt s vlastitim obiteljima. Ne samo da rade u stresnim uvjetima, nego su često nezaštićeni, prezaposleni te se moraju kloniti svojih obitelji.

Nedavno je objavljena snimka na kojoj je liječnik iznenadio svoju obitelj nakon mjesec dana odsustva zbog koronavirusa.

Liječnik Pete Olsen na snimci se šulja prema svojoj kćeri, Elli (10) i sinu Samu (7). Kad su ga ugledali, lica su im se obasjala srećom.

Pete, 40, liječnik je na odjelu hitne pomoći te je zbog pandemije koronavirusa prošlih mjesec dana morao tamo neprestano boraviti kako bi koordinirao osoblje i pomagao ljudima.

U ožujku su Pete i njegova supruga, Angela, donijeli jako tešku odluku. Odlučili su se da se Pete mora iseliti iz svog doma kako bi bio bliže bolnici gdje radi. Osim toga, morali su donijeti tu odluku i zbog svog sina Sama, koji ima Downov sindrom, s obzirom na to da nisu znali kako će njegovo tijelo reagirati na koronavirus.

No, tijekom travnja, Pete je dobio dva slobodna dana te se odlučio vratiti svojoj obitelji kojoj se vrlo stručno prišuljao kako bi ih sve iznenadio.

Prvo se prišuljao svojoj kćeri, Elli, koja mu se bacila u naručje, a onda su oboje otišli iznenaditi Sama koji je veselo skakutao po krevetu i grlio ga.

Nadamo se da će i drugi vrijedni liječnici dobiti priliku provesti malo vremena sa svojim obiteljima, kako bi se sretni mogli vratiti na posao.

Vrh

Prije nego što nas napustite...